Tuesday, August 09, 2005

Hangs upon a crecent moon

Japp, nu vet jag verkligen att jag kommit in. Fick kallelsen till skolan idag. Ska lägga den på lådan imorgon. Ska bli riktigt kul att börja plugga design och textil.
Idag har Karin varit här, det var riktigt nice, vi käkade middag och drack te. Jag tycker väldigt mycket om te.
Jag saknar en massa människor, men jag klarar mig alldeles utomordentligt.

Jag tycker inte om Qx, men det kan vara så att det är min dator som strular, det skulle inte förvåna mig om det var så. Den är inte rolig att jobba med längre, den lägger av. Nåväl, min bror får allt fixa i ordning den snart.

Jag skulle hemskt gärna vilja ha Sex and the City-säsongerna just nu. Vill fördriva lite tid. Jag har enormt mycket som borde göras, men det orkar jag inte...
Det fixar sig det där, har lite saker som måste sys innan jag börjar skolan, vill ha lite nya kläder då. Känns som om jag behöver mysiga kläder, där ute, det är ju på väg att bli höst. Jag såg rönnbär för någon dag sen, de har börjat växa.
Det är ett tydligt tecken på att sommaren är förbi, det börjar även bli kyligt i luften, äntligen säger jag lite halv högt för mig själv.
Sommar i all sin ära, men just den period då sommaren går över till hösten tycker jag om. Det är inte varmt inte kallt, det är okej ett kura ihop sig inomhus och bara ta det lugnt, just det tycker jag väldigt mycket om. Inget tvång om att du måste vara ute, bara för att det är sol.
Jag tycker om de friska vindarna och löven som faller till marken. Hur alla färger blandas, hur solen lyser och frosten som lägger sig på marken.
Oh, nu rycktes jag bara med i farten... Jag tycker dock inte om november, då är det bara regnrusk. Däremot december, då snön faller älskar jag. Allt är vitt och det lyser i alla fönster, och det är mörkt.

Jag är så vemodig, det känns som jag lämnar hela min barndom bakom mig, nu finns det ingen återvändo, nu ska man bli vuxen, ge sig ut i livet, vara modig. Jag tror jag har en liten svacka, men jag vet att den kommer att gå över och att jag tar mig framåt.
"Jag vill leva, jag vill brinna, ge mig någonting att vinna" Cirkus Miramar.
Jag vill ha utmaning just nu och jag tror faktiskt att jag kommer utmana mig själv genom att börja plugga design. Det ska bli spännande detta, det ska bli nytt, fräscht och storslaget.
Jag är egentligen mest rädd att jag ska göra mig själv besviken, för det är min åsikt i slutändan som är den enda som kommer att spela roll.

Nåväl, nu fick jag ur mig det där.
Jag ska sy en hel del...
Hahaha, jag vill sy en ballongkjol, vet dock inte i vilket tyg, sammet kanske... Men jag vet inte om jag vill ha den svart.
Dock är svart den stora färgen för hösten, och jag gillar ju svart. Nåväl, tål att tänkas på.
Sedan den gula oversize tröjan med stor stor krage.
En ljust lila rosa stickad tröja, med stor krage
En mjuk dress med lagom kort kjol och dragsko i midjan, samt en tröja med huva.
Det kan bli något. Dock tror jag det kommer gå ganska snabbt att sy det där.

Såg ett program idag om en pojke i 15-års åldern som designade, riktigt snygga grejjer om jag får säga mitt tycke. Riktigt imponerad blev jag.
Jag får sådan inspiration. Inatt ska jag måla. Finns så mycket jag vill få ut.

Karin tyckte mitt livstycke som jag hade på Dekadance, var snyggt :)
Hon gillade kjolen också. Det gjorde mig glad, Karin ska skriva en gäst krönika här snart.

Nu ska jag kolla på CSI, koka vatten till te, samt leta reda på mina färger.

Ciao!

1 comment:

Anonymous said...

borde jag sova?:)

hehe, inte så lätt när håller på att renoverar lägenheten...:)

du flyttar snart..........

men så länge du tycker det ska bli skoj så är det bara bra (jag tror du fattar vad jag menar!)

vill oxå ha en stickad tröja....får be mamma, haha. fast jag vill ha en i grönt, med lite v-ringad hals o knappar på en axeln (haha, vilken beskrivning, men du kanske fattar vad jag menar!)

sov sött anna, bara fina drömmar önskar jag dig!

kram upphöjt i två

//the one and only, hahha, Janni