Monday, October 03, 2005

They don't love you like I love you.

Klockan bakom mig går tio minuter för snabbt (sådant är obehagligt (när man inte bestämt sig för att klockan ska gå tio minuter för snabbt och man har ställt in den(och denna är INTE inställd på det))). Hahaha!

Nu önskar jag faktiskt att jag vore ute på skolan, så att jag slapp gå upp imorgon klockan 5 och dra med mig en 10 kg:s tung packning. BUHU! Det är tungt och jobbigt, men min mamma är den sötaste och har köpt ett överkast och en lykta till mig, båda är vita och gudomligt söta! Nu måste jag sy kuddar som passar till sängen, ska göra mitt rum mer hemtrevligt. Sätta upp lite olika saker på väggarna och ha ljus och liknande (vågar jag ha ljus på rummet då brandalarmet kan gå (för en upplysning: brandalarmet går om man duschar för varmt (jag har ingen aning om hur jag ska klara vintern, jag älskar att duscha varmt)))).

Kakan och Mallan har skaffat sig en så kallad hemlig blogg, det ska jag upplysa världen om. Den är dock så hemlig att jag inte ens vet vad det är för någon ;)

Idag har det skvallrats om ett och annat, då jag och Karin tog en promme på söder, drack varsin choklad och jag åt cheesecake. Det var längesen.

Det jag konstaterat idag är:
1. Det är kallt ute, det är dags för mer kläder.
2. Blodiglarna (mördarsniglarna som de egentligen heter) är på strövspråk på vägarna, vaddå hopplöst?
3. Imorgon ska jag gå upp klockan 05:00, det är alltså om 5 timmar. USCH!
4. Jag fick en superbra bok i dag av min bästis Karin, The Gothic Bible, det var en väldigt bra present!

Med kärlek!

Ciao!

1 comment:

Anonymous said...

I THINK YOUR BLOG WAS REALLY COOL. PLEASE VISIT MY WEBSITE AT WWW.HELGON.NET