Friday, October 28, 2005

Tidsfördriv en fredagskväll...

Jag måste medge att Depeche nya skiva är riktig bra, jag gillar den stenhårt. Den har en sorgsen underton och det är nog det jag gillar hos just dem. Jag lyssnar efter det som sägs mellan raderna och jag finner det stimulerande. Det som dock känns jobbigt är att jag inte får se Depeche Mode i Mars då de kommer hit. Fy på mig själv, som inte håller koll på saker!

Jag har en händelserik vecka framför mig.
Lördag: Handla tyg, umgås med mamsen och sy.
Söndag: Försöka mig på en lugn dag, och endast ta det lugnt.
Måndag: Läkare och sedan Uppsala till Kristine, det blir nog lite second hand shopping där.
Tisdag: Vara med min minsting till bror och umgås.
Onsdag: Åka till Sydpoolen med Mamma och min bror.
Torsdag: Sy kläder, göra ett grundmönster till ett livstycke och bestämma, hur mina olika saker ska se ut. Samt börja skissa till nästa Dekadance, jag funderar på storslagna saker, som absolut ingen får veta om. Inspirationen blir nog Mugler, Westwood och Galliano. De brukar göra de mest sjuka sakerna som finns.
Fredag: Sy, kanske gå på symässan med mamma, och börja titta på symaskiner. Jag tror säkert jag kommer hitta någon jag kommer bli stormförtjust i. Måste verkligen förstå mig på hur man gör livstycken. En liten puffärm skulle vara sött, inte som mimmiklänningen dock... Oh, nu fick jag en idé. Åka till Ikea, måste jag göra, det måste inhandlas galgar.
Lördag: Symässa (om det inte blir fredagen då). Fortsätta på livstycket.
Söndag: Dags för skola igen.

Under denna vecka, ska jag försöka få sömn också... Jag måste konstruera en klänning, i omlott, då jag kanske kan få användning för mitt viskos tyg.

Jag hoppas att mina mönster på korsetter kommer snart, samt hattmönstrerna och klänningsmönstrerna. Vill hemskt gärna gå på bal, med något storslaget.

Dock är jag speedad just nu, så jag borde göra något konstruktivt av min tid.

Nu ska jag kila!

Ciao!

1 comment:

Anonymous said...

Social Software Critic
A slew of social software startups have arisen as of late, and while we don't cover the news here, it's a good time to be a culture critic.
Find out how to buy and sell anything, like things related to instant road repair on interest free credit and pay back whenever you want! Exchange FREE ads on any topic, like instant road repair!