Wednesday, March 01, 2006

Depeche Mode Part 1

Idag smäller det! Depeche Mode i Globen, jag är evigt tacksam till han som gav mig och Malin biljetter! Tack, tack, tack :)
Så kl. 19:30 börjar spektaklet, och sedan möjligen efterfest på Kolingsborg. Jag funderar på att bli groupie. Haha! Inte för att jag tror att de kommer vara där, men hallå?! Det är fan Depeche som spelar, det var faktiskt min kära mor som fick mig att börja lyssna på dem, STOR CREDIT till henne, det måste jag säga.

Jag kom hem igår från några dagars vistelse i Halmstad, det var riktigt mysigt. Jag mår bra och jag känner att jag har kul, jag borde egentligen göra iordning mig snart, men jag orkar inte riktigt... Om en halvtimme ska jag börja, men VAD ska jag sätta på mig?! Usch, jag har klädkris och jag hinner inte sy något nytt. Usch usch. M, var iaf hur söt som helst.

Oh, jag är spänd, och min mamma upptäckte ett blåmärke på min hals. Fast det inte syns, det är gult. Då skulle hon sett, efter vissa andra gånger. Haha! Stackars lilla mamma, men hon bara skrattade åt mig?! Hm. Jag vet att hon vet. Det är läskigt det där med mammor, de vet saker även fast man döljer det för dem...

Jag måste kolla upp min rygg och få reda på om något är fel på den, jag vet att något är fel. Men det är dags igen att kolla upp saker. Jag vill att min rygg ska bli bra... Jag har börjat fundera på om det är så att jag är för tung fram, men nää, det här började innan jag fick stora bröst. Haha!

Jag längtar, och önskar att tiden kunde gå lite snabbare. Oj oj oj! Mina naglar har även gett med sig ännu en gång, men jag kämpar på med dem, så det så!

Hoppas jag träffar människor jag känner ikväll.
Nu ska jag kila!

Ciao!

1 comment:

Yo said...

jag älskar din blogg. har en egen nu. puss/ yo.