Wednesday, March 21, 2007

Vuxen? Jag? Nej?

Jag börjar bli vuxen, det känns helt okej, jag fattar beslut, jag har börjat spara pengar, för jag ska bannemig ta mig dit jag vill, så enkelt är det. Det känns bra att ha små startat iaf. Ibland förstår jag mig inte på mig själv. Jag vet att jag behöver det, men ändå tackar jag nej till det. Det funkar inte att ha som jag har det hela tiden, och appropå ingenting så är jag sjuk just nu också. Jag har åkt på en dunder förkylning, som jag käkar medicin mot, haha, det var lagom roligt att sova inatt, men jag hade väldigt trevligt sällskap. Så är det. Mer säger jag inte.

I helgen måste jag vara frisk, det är så mycket jag ska hinna göra, men som jag knappt kommer hinna, jag måste lära mig att slappna av. Det värsta just nu (egentligen är det bra) jag kan inte röka, det gör för ont i halsen, haha, roligt va? Njaa, inte så jätte. Och den bara kom över en natt och hela mitt huvud är groggy och jag fryser, hela tiden, det finns inget tillräckligt varmt ställe, hm. Jag vet inte varför, det blir alltså att sova i varma kläder i natt, så enkelt är det bara.

Jag ska se Gwen Stefani den 10:e oktober, helt underbart! Ska gå med en bunt underbara människor också. Nej, nu ska jag söka efter lite saker, uppdaterar imorgon.

Ciao!
/Från en sjuk men ändå ganska lycklig Anna.

1 comment:

Anonymous said...

Gwen Stefani är grym men hennes lökar är en besvikelse :(