Thursday, May 24, 2007

Shopping, temavecka och trötthet.

Jag är trött, men jag vill shoppa, haha! Dock vet jag inte vad jag vill ha just nu. Så då känns det meningslöst, men nya skor vill jag ha. Ska nog beställa lite nya strumpor, hihi, det är jag i behov av, om man säger så. Men det finns mycket som jag vill ha, men inte vill köpa, av skäl som bara gör att min garderob bara blir större och det finns inte någon plats där längre för något, haha, så illa är det. Storrensning nästa? Nej, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte.

Ikväll är det Soaré på jobbet, men jag vet inte om jag kommer orka iväg. Igår var jag ända ute i Kårsta som ligger längre ut än Märsta (verkligen på landet) och idag var jag i Södertälje, alltså ena dagen var jag så långt norr ut du kan åka med SL och idag var jag låångt söderut, jag tror det ligger längre ut än Nynäs, och då är man långt ut, haha! Men iaf, det har varit en rolig temavecka, och imorgon är sista dagen, nästa vecka är vanlig, sen är det en vecka med en röd dag (Nationaldagen) och då är ju vi som sagt lediga, och sedan slutar de veckan därpå. Det känns konstigt, jag har varit där i ett år nu, och nu ska jag ge mig vidare. Men skönt ska det bli, som tusan.

Nej, nu ska jag inte babbla mer om det. Jag ser framemot nästa helg, både 90's och Dekadance, och det ska bli riktigt roligt, jag ska självklart sy till Deka, och de som är där får se vad jag ska ha på mig.

Igår fick jag även hem ett par av mina bedårande skor som jag trånat efter i mer än 3 månader nu, så nu väntar jag bara på det andra paret som ska komma, jag vill dock beställa lite nya skor... Får se vad som händer.

Nog om detta. Nu ska jag göra andra saker.
Jag är btw, obotligt trött just nu. Det tar på krafterna att åka runt.

Ciao!

1 comment:

Rob said...

Hihi, lite geografikunskaper att förmedla. :)

Nynäshamn ligger längre bort än Södertälje. Torö (Ankarudden) i Nynäshamn är så långt söderut man kan komma med SL. Dryga tre mil längre bort från Stockholm.

Kårsta är bara förnamnet på hur långt norrut man kan komma med SL i Stockholms län, många mil kvar, säkert runt 8. Ellan (Ellans vändplan) heter stället, och ligger norr om Uppsala. :)

En resa en vardag från Ankarudden till Ellans vändplan tar 5 timmar och 50 minuter, om man åker med SL. Heja kollektivtrafiken! *S*