Friday, July 20, 2007

Harry Potter and The Deathly Hallows!

Imorgon kommer nya Harry Potter boken, lätt att jag ska köpa den då! Woho! Två års väntan om man säger så, och imorgon avgörs ödet för Harry, jag hoppas verkligen att slutet är bra, annars så vet jag inte vad jag gör. Men J. K Rowling, har sagt att hon funderar på att skriva mer Harry Potter böcker, så jag tror inte att Harry dör nu, haha! Eller så gör han det. Men Voldemort måste ju dö, annars är det inte som en riktig fantasy bok där det goda segrar.
Tänk bara på Sagan om Ringen, och hur den är uppbyggd, den är visserligen i särklass för sig, men ändå, haha! Jag måste lägga upp några filmer som jag tycker om, som jag visserligen t o m älskar, dock handlar inte dem om Harry Potter, men ooh, jag älskar Harry. Jag vill gifta mig med honom, så det så. Jag vet att han är en fiktions figur men ändå. Nej, nu ska jag läsa om bok nr 6, jag minns inte så mycket av den, det har sina anledningar om man säger så.
Och den som yppar ett ord för mig om vad som händer i sista, är DÖDENS DÖD! >_<
Och JA, jag läser dem på engelska, mycket bättre språk.

Ciao!

1 comment:

kyr said...

Vi anar ju alla att det är Voldemort och Harry dör i slutet eftersom sista ordet i engelska versionen är "scar", men man vet ju aldrig. Jag tror ju att Harry överlever, men vi får se. :P