Friday, January 11, 2008

A ordinary day, in my ordinary life.

Idag har jag städat, eller rättare sagt börjat att städa ur mitt rum, jag vill ha det snyggt, inte som jag har det nu, MEN det är svårt, jag vet inte var jag ska lägga saker. Jag behöver yta och plats för mitt, jag vill ha en 3:a, någonstans, det skulle vara riktigt skönt. Jag kommer aldrig kunna lämna Stockholm, eller delarna runt Stockholm, men jag har insett att jag inte kan flytta till en mindre stad än just Stockholm, jag skulle känna mig ännu mer exponerad i en liten stad. Det vet jag.

En annan sak är Bilddagboken just nu, att någon haxxat sig in och tagit reda på mail och lösenord, jag gillar det inte, nu försöker de lösa det. Vad hade de förväntat sig, att ingen skulle hacka in där heller? Klart att människor hackar, överallt, hela tiden, men det är så farligt när det drabbar oss. Nej, det är vanligt, jag har bara väntat på att det ska hända. Så enkelt är det. Man måste inse att det finns överallt nu och människor gör det för att de lär sig det och kan det. Nog om det.

Nu ska jag försöka få tag på en person, som jag gillar lite.

Ciao!

1 comment:

johan r said...

Ja, inte är det lätt att vara anonym i en mindre stad. Det är svårt till och med i Stockholm. Det krävs inte mycket för att man ska sticka ut i den svartgråa massan av vinterkläder. Ett par gula byxor och man är plötsligt en på 10 000, eller mer. Jag har hört personer som bott utomlands som inte står ut när de kommer tillbaka - att anpassa sig till den grå massan igen.