Saturday, May 17, 2008

Today I woke up to a rainy day...

Idag vaknade jag tidigt, jag sov väl cirka 6-7 timmar och det gick okej, men ändå känner jag mig inte på topp. Jag är visserligen aldrig på topp, men jag vet att det är så mitt liv ser ut. Inte så mycket mer än det.

Har lyssnat på Queen hela förmiddagen och kan utan tvekan säga att Freddie Mercury var den bästa entertainern som fanns, ingen idag kommer upp i hans klass, tyvärr. Ingen kan någonsin vara lika bra som Queen var och Freddie. Om man kan känna kärlek, så är det inför den gruppen och den mannen jag känner min kärlek, inom musik då. Visst känner jag kärlek till andra musikaliska människor, men inte på samma sätt som jag gör inför Queen och Freddie, nästan alla andra gruppen har inget att komma med idag om man jämför dem. Queen är de bästa av de bästa. Visserligen håller jag hårt om Pink Floyd också, men det är mest de grupper och musiker jag har växt upp med som jag håller så varmt om hjärtat.

Igår hittade jag en helt sagolik klänning som självklart finns i min garderob nu, vad förväntar ni er? När jag hittar en vintage-klänning som verkligen sitter perfekt, inte har några fläckar eller något sånt, klart att jag slår till och jag får ett litet lyckorus inom mig, för då känner jag att jag har fyndat, mina vintageklänningar utökas ständigt, när jag väl hittar något som passar mig. Får se om jag gör klänningen som jag kanske skulle bära på min brors student när jag nu har denna helt magnifika klänning som bara är så perfekt den kan bli. Enligt min mor är jag född under fel tidsepok, jag borde varit född under 50-talet... Och det känner jag kan stämma till viss del. Jag älskar 50-talet. Vi får väl se hur det går... Klänningen är iaf ett mästerverk och jag kan bära upp den! Så nu är jag lite gladare.

Nu ska jag göra något vettigare av min tid.

xo xo
Ciao!

No comments: