Saturday, September 20, 2008

Are the lambs silent yet?

Inatt kollade jag på Rec och inte fan blev jag rädd. Jag skrattade halva filmen igenom, tyckte den var allmänt löjlig och inte alls så skrämmande som den skulle kunnat vara. Tjejen skrek fan för mycket, de gick över gränsen och det är inte speciellt roligt med slut som är så pass förutsägbara som detta var. Jag tycker verkligen inte att den var nytänkade, jag behöver något som skrämmer upp mig riktigt mycket, ingen halvmesyr. Jag förstår inte de som blir rädda för filmen, man förstår precis från första stund vad som kommer hända och ja, man kan inte säga något om filmen utan att avslöja hela handlingen, men det handlar iaf om en reporter som hamnar i ett hus, tillsammans med sin kameranman, brandmän och polismän, samt alla de som bor i huset. Jag satt halva filmen och sa högt: "Men kom igen nu, nu måste det väl hända något?" Den var för förutsägbar helt enkelt och jag har inte sett så hemskt många skräckfilmer, men denna skrämde mig inte.


Jag vill se Hostel, för det vet jag kan hända i verkligheten, men jag har hört att den inte heller ska vara läskig. Någon som har en läskig film att dela med sig av?


Den filmen som skrämmer mig mest är faktiskt När Lammen Tystnar, den är psykologiskt äcklig och sådant skrämmer mig. Annat skrämmer mig inte, men människan psyke kan skrämma skiten ur mig. Ja, inte för att jag blir super rädd när jag ser den heller, men ändå. Kom igen nu, jag vill bli skrämd!xo xo
Ciao!

1 comment:

Kristine said...

Hostel är inte särskilt läskig. Minns faktiskt inte mycket av den filmen, faktiskt. Johan söger däremot att "A Tale of Two Sisters" ska vara en psykologiskt jobbig skräckfilm. Jag har inte sett den än men ska minsann göra det!