Thursday, September 25, 2008

Flying in a luftballoon...

Idag har jag flugit luftballong för första gången i mitt liv, men definitivt inte den sista. Snacka om att det var roligt att flyga, även om vi flög över de stället där jag bor (ungefär) så var det en kick i sig att vara några meter upp i luften och veta att man flög. Jag rekommenderar det starkt till alla som inte är höjdrädda, även om man inte flyger speciellt högt, utan ganska så långt ner, mot vad ett flygplan flyger... Det var en kick att göra det, så fler gånger kommer... Jag är glad att jag gjorde detta!


Nästa steg blir väl att hoppa fallskärm för mig, det vill jag verkligen göra innan jag blir för gammal. Brorsan gjorde det söndagen som var nyss och han sa att det var en helt annan känsla att hoppa. Självklart hoppar man inte själv, utan med en person. Men snacka om adrenalinkick där. Men det är nog inget för höjdrädda det heller... Men jag kommer att göra det, skulle vara sjukt spännande. Någon som också vill hoppa? Man kan väl samla ihop sig ett gäng och försöka göra något tillsammans, eller vad sägs?


xo xo
Ciao!

1 comment:

Kristine said...

Men Anna, haha, ett flygplan flyger på minst 10 000 meters höjd ovanför molnen. Det tunna syret och det massiva trycket ger inte möjlighet för en luftballong. Den enda luftballongerna som tagit sig upp i stratosfären har haft speciellt klädda passagerare med syrgas. :P

Fallskärm får man aldrig hoppa själv första gången men efter vissa kurser får man hoppa själv. :)