Saturday, February 06, 2010

Tresaured loved memories...

I need to write about some stuff, but due to my own little privacy they won't be open here. Not that it's big things... Just the feeling that you still have to have your own little space. I found a thing I did for about ten years ago today, of course it's for school and the project was about yourself. I got myself a mindblower, that's the only certain thing. Things were different then, yet I know nothing was I wanted it to be. Ha, funny how you can swoop back 10 years, and still be in the present. Anyhow, I'll give you some sweet photos of me and my lovely two brothers, the best ones.
Lovely memories...
/Anna

1 comment:

Elva said...

Så härliga bilder på dig och dina älskade bröder! Din familj är så stark och kärleksfull!

Sv: Tack kära du för dina underbara ord.
Jag har funderat och funderat och ibland undrat om jag ska se mig som en förlorare eller som en vinnare. Men eftersom jag har möjligheten att skapa mitt eget liv så kan jag inte se mig som något annan än en vinnare. att ha möjligheten att testa något för att inse att det inte är det man vill är inte att förlora. Det är att vinna insikt.
I den känslan vilar jag nu. Och tack vare alla er som stöttar mig i vått och torrt så känner jag mig så trygg. Tack för det Anna. Du är en viktig människa i mitt liv ska du veta. PRECIS SOM DU ÄR! :)

Hälsa din underbara mamma oxå ;)