Monday, July 25, 2005

Shopping!

Jag har fortfarande inte sett på Stolthet och Fördom. Varför? Jo, min familj har bänkat sig framför tv:n och ska promt kolla på Gudfadern, jag vet att den är kult, men jag vill se Stolthet och Fördom. Behöver den engelska landsbygden, med dess gods och gårdar. Hur vackert är det inte?

Yohanna gav mig den mest klockrena kommentaren idag ;)
Jag vet faktiskt en pojke som har alla dessa egenskaper, och inte bög. ;) Dessutom är han ruskigt snygg :)

Jag måste shoppa och det kommer att göras med Alex, ska bli riktigt kul. Han och jag har samma intresse, och äntligen har jag hittat en pojke som älskar kläder och design! Hur underbart som helst :)

Mest av allt vill jag tillbaka till London, shoppa upp hur mycket pengar som helst och bara ha det underbart. Någon som vill åka till London med mig? Det skulle vara riktigt nice att bara åka, shoppa kläder inför hösten och böcker och en hel del musik, ALLT FINNS DÄR! London rockar riktigt hårt!

Jag måste sy, men jag har inte orkat eller ens mäktat med det ikväll. Usch, fy på mig. Slå mig lite på mina fingrar så att jag kommer igång, så här sölig får jag inte vara :)

Janni: Jag är självklart på en utekväll till med tjejerna. Skitkul! Nu hoppas jag verkligen på bra väder, så jag kan ta mig ut till Vaxholm (någon dag snart). Du var visst jättesöt!!!

Jag måste snart sova, det känner jag. Det funkar inte att jag vänder på dygnet längre.

Ciao!

1 comment:

Anonymous said...

hej anna!

det verkar som att tisdag blir flopp gällande party!!!

men misströsta ej - jag o elin tänkte att vi kudne väl få ihop gänget o testa mettan (eller nåt annat place) nu på fredag?

vad säger du - låter inte det vettigt?

kram
//J.