Wednesday, August 24, 2005

Hanging on a Heartattack

Idag har jag varit i min gamla gymnasieskola för uppföljning om en sjunde termin, så att jag kan plugga upp de betyg som inte var bra...
Ikväll är dagen då jag flyttar ut till Väddö, på veckorna alltså, på helgerna bor jag hemma, antargligen... Måste skaffa mig ett helgjobb. Det är ganska viktigt.

Iaf, jag har idag hittat en omlottklänning, jättesöt och kortärmad. Mamma gillade den också. Självklart var den på rea och priset var under 50-lappen... Riktigt kap! Jag hittade även en BH, jag har blivit smalare märker jag... Dock har inte bysten krympt en cm. Bu!
Hittade en av mammas gamla halsband som jag funderar på att låna... Det ska bli skönt att komma ut till skolan och bo där, imorgonbitti ska jag ut och promenera, haha, jag liksom... Det är ruskigt varmt på dagarna, jag tycker inte om det. Det är nog sensommaren som sätter sina spår...

Det roligaste idag, var när jag fick Bosse att få snuskiga tankar,tillräckligt snuskiga för att göra en "dirty porrfilm"! Usch, fy på dig Bosse! Samt att jag ska gå på Nightwish om två veckor! Yeah!

Jag måste packa, håller på och plockar ner en hel del prylar, såsom böcker, tidningar, etc etc. Nu kom jag på att jag måste hitta den svarta färgen, samt hitta ramarna... Jag ska göra mitt rum hemtrevligt, det är iallafall åtanken med det hela.

Nu måste jag springa och packa klart...
Jag funderar nämligen på att försöka hinna duscha innan jag åker... Haha, lycka till Anna!

Ciao!

No comments: