Monday, September 12, 2005

Calling Dr. Feelgood

Hahahaha! Ibland är det roande om vilka kommentarer jag får. Jag tänker ge en respons på den kommentaren jag fick igår. Som någon till och med hade skickat dubbla gånger ;) Det måste vara någon ytterst seriös person, som ger en sådan seriös kommentar, där man till och med kopierar från det jag själv skrivit. Dessutom är jag den mest seriösa människan i min blogg... *småle roat*

Om jag skulle sätta igång och skriva om filosofi, religion, psykologi, skulle ni gilla att läsa det då? Jag har medvetet valt att skriva om det jag skriver om. Men jag ska skriva om något annat än tyg, ge mig gärna tips på vad just du vill se och läsa här ;)

Idag var jag i skolan iaf, och hösten har slagit sig till ro, det blåser i träden, luften känns frisk och jag gick runt och lyssnade på Cirkus Miramar idag. Kände mig lagom nostalgisk och tänkte på hur snabbt livet faktiskt passerar. Jag önskar att livet inte skulle passera mig så fort, att det skulle kunna vänta, men jag tänker kasta mig ut, ha kul och njuta av vad livet för med sig.

Imorgon ska jag ha Kroki i Norrtälje (det är kallt där vi är), i de gamla hangarerna och måla av en naken brud... Jag förstår inte hur hon orkar posa så pass länge som hon gör, riktigt imponerad. Jag pendlar tills på onsdag denna vecka... Börjar tio på morgonen då också... Ska ha målning den resterande veckan, måla med akvareller, ska bli ljuvligt, gå ut sätta sig (förhoppningsvis i sol samt lagom mycket färger på omgivningarna) och bara måla, blanda färg och njuta. Ska bli sådan skön avkoppling och det behöver jag...

Jag sitter och lyssnar på eurotechno, hur kul är inte det från en skala ett till tio? Woho! Liksom! Jag har enormt tråkigt, det är ett tydligt tecken när man drar fram musik från tidigt 90-tal... Hahahaha! Aqua for life liksom!

Jag tror jag nu ska kolla på Outsiders, det handlar om sex. Samt sedan CSI, och sedan Sex and The City. Me loves! Igår såg jag på "Grattis Sverige!"... Jag trodde jag skulle dö, jag brukar gilla reseprogram, men detta är bara hemskt. Usch usch!

Idag i skolan pratade vi om Ebba von Sydow, som nu enligt ryktesvägen skulle vara den nya chefredaktören för Vecko Revyn. Dock verkar det inte så, då hon inte finns med på hemsidan. Jag är lagom geeky jag vet, men ändå som om man skulle börja läsa den nu liksom? Nej, tack. Jag gillar inte den tidningen. Men idag kom nya Elle, me like! Dock läste jag Veckorevyn som yngre, oh, haha!

Dessutom börjar jag verkligen digga min klass. Imorgon ska jag köpa tyg och lite sånt... Samt betala en hel del saker... Hm... Det gillar jag dock inte. Nåväl.

Nu ska jag kila!

Ciao!

2 comments:

Anonymous said...

FORTFARANNDE OM TYG BARA!!!!!!!!!½

Anonymous said...

FORTFARANNDE OM TYG BARA!!!!!!!!!½