Sunday, September 11, 2005

Jag ska bli en Vamp!

Jag har nu ändrat stil på min sida helt fullt ut, den har blivit svart. Jag kände för en förändring, precis som att jag känner för en förändring i min alldeles för tristess fyllda vardag. Visserligen händer det saker och jag hittar vackra människor att titta på, på nätet, men ändå. Jag hittade denna kvinna vars namn på nätet är "Vamp Dahlia", hon var ruskigt snygg. Nu är jag sugen på pin-up kläder och liknande. Ohja! Jag har även hittat funktionen i hur man lägger till bilder, hur bra är inte det? Så nu finns en bild på henne! Haha!


I annat fall går min gula tröja framåt, dock misströstar jag då jag inte har något mer garn hemma, utan måste handla det... Viktigt, Viktigt! Jag vill kunna sy korsetter, jag måste lära mig det, det funkar inte att jag ska köpa någon nu. Hur mycket jag än vill. Måste nog köpa ett mönster, nya stålskenor och börja lära mig, det borde väl funka, om man bara försöker. Jag har ju sytt ett livstycke och det blev faktiskt bra, jag saknar dock funktionen att kunna snöra in mig själv. Det är en härlig känsla det.

Jag måste köpa prickigt tyg, tyg med körsbär på, samt kritstrecksrandigt tyg, det skulle vara riktigt nice det, tror jag iaf. I annat fall får jag väl hitta på något annat. Nåväl, det löser sig det dära, det tror jag stenhårt på. Jag ska sy små söta outfits, oh, jag har så många idéer, sitter och tittar runt på fetischmodeller och finner mer och mer som jag vill ha! Jag vill bli en vamp, ska leta pinuppor nu, samt snygga kläder som man kan använda... Oh, jag blir alldeles lyrisk när jag tänker på det... Jag vill dessutom tatuera mig, så jag ska prata med Malin nu, och se om hon kan ta sig för att rita min älva, som jag inte har bestämt var jag vill ha ännu, men som jag antar kommer hamna någonstans där jag även kan dölja, samt även visa upp den... Även det där tål att tänkas på. Nu kom jag på att randigt tyg är något som ska inhandlas också... Oh, det kommer bli bedårande.

Jag vill förövrigt playpierca mig, det är ruskigt kul!

Nu ska jag kila!

Ciao!

2 comments:

Anonymous said...

"Detta är min blogg, här kommer det skrivas om allt från himmel till jord"

då kanske du ska skriva lite mer än om intressant tyg!

Anonymous said...

"Detta är min blogg, här kommer det skrivas om allt från himmel till jord"

då kanske du ska skriva lite mer än om intressant tyg!