Thursday, September 22, 2005

Take a chance cause you might grow.

Bilden är från i helgen då jag och Malin hade kul, detta var dock på hemvägen :)

Jag skrev idag på bussen hem, öppenhjärtligt i min såkallade dagbok med godisar på omslaget. Det är så bra att ha en sådan bok som ingen ser som en dagbok. Alla som känner mig, vet dock att de böckerna är mitt liv. Där skrivs det mesta. Haha!

Idag träffade jag Karin, hon fick mig på bra humör. Hon har nu skickat en remix av en Gwen Stefani låt, super nice! Hon åt glass och godis. Hur hon kunde få i sig glassen vet jag inte, det är kallt ute, men ändå åt hon den. Jag blir nästan stolt.
I annat fall, diskuterade vi olika människor och det var måttligt intressant. Jag fick små utbrott ett om vartannat, Karin med visserligen, men jag sjöng på cheerleader låtar från Bring It On och kände mig som ett lagom stort miffo. Dock var jag som vanligt ganska tuff (fick beröm av Karin) i mina knä-långa strumpor (svarta med liten snörning längst upp), min beiga manchester kjol, mina mörklila polotröja, min svarta kavaj samt mina lack dockskor... Hahaha! Jag kände mig ganska piffig. Karin var även hon tuff, i sin nya så kallade svarta stil, Ull jacka med brosch och ett par pösiga byxor, super snyggt säger jag! Hur hon fortfarande kan bära de skorna som hon gjorde är ett mirakel (Karin, du vet varför), om man tittar under dem förstår man ;) Nåväl, söta som tusan är de!
Imorgon tror jag dock att jag kör på jeans med något snyggt linne och någon tröja till... Plain and simple liksom!

I helgen ska jag åka på tripp till Uppsala med Malin, hinna shoppa vinterjacka med min bror, samt konstruera en kjol och sy upp den. Det borde inte vara något större problem.

(Malin: Jag testade också det där med lysgrejjen och det funkade, men fyfan vad obehagligt det var!!!! Dessutom är det bara 23 cm, inte 30! Hahahaha! :P)

Nu ska jag kila!

Ciao!

1 comment:

starlightmints said...

hej lilla grisen, kolla vad jag har skrivit i min blogg