Monday, November 21, 2005

Symaskin - jatack!

Jag sitter i skolan nu och ska snart påbörja lördagens klädsel, som förhoppningsvis blir bra, annars är det ganska illa... För i annat fall måste jag göra mönster till ett livstycke, ja, det är en fackterm, liknande tröja, etc... och jag vet inte om jag riktigt orkar med det. Men men, jag ska sy det jag har i tanke nu iaf, och jag tror att det kommer att bli ruskigt bra, om det blir som planerat. Jag håller allt hemligt, tills vidare, då jag verkligen har gjort det jag ska göra. Det andra jag pratade om, måste jag iaf göra, men det blir lite senare. Nu koncentrerar jag mig på det jag ska ha på mig på lördag... Vi får se... Jag kommer blanda lite saker, vilket jag hoppas kommer att gå bra...

Jag är iaf ledig på fredag, och jag känner att lite av stressen inför skolan har lagt sig, har pratat med en av mina lärare idag... Samt imorgon ska jag på ett annat samtal, hos Y. Det hoppas jag går bra.

Jag måste verkligen lära mig göra klart de saker jag börjat på, men lusten tappas ganska mycket just nu, ändå är kreativiteten hög och jag vill jobba, men orken verkar inte finnas där.
Jag behöver vila.

Madonna går fortfarande på varv, speciellt Sorry den låten säger så mycket, inte bara vad jag känner inför människor, utan även för mig själv. Det är ett party album, med undertoner av allvar. Madonna gör det hon är bäst på.

Just nu önskar jag mig mest av allt en symaskin, samt en tv med DVD, det är så jag kommer överleva, det vet jag... Den här maskinen från Husqvarna skulle sitta fint:

Nu ska jag kila!

Ciao!

2 comments:

en gammal vän från eskilstuna said...

du verkar må bra, det glädjer mig. sy lungt i framtiden! / robert

Anonymous said...

Ja du är verkligen ett sagobarn! Du är såååå otroligt söt och fantastisk med de kläder du skapar!!!

1000 kramar från Tove