Monday, June 19, 2006

Update!

Jag är så trött att jag snart spyr. Min huvudvärk är fan inte nådig och jag är svimfärdig. Jag borde sova, det vet jag, men något håller mig vaken. Jag vet dock inte vad, mitt hjärna får ingen ro, även om jag snart däckar ihop av trötthet, jag vet inte vart det kommer ifrån. Men men.

Jag kommer ha en modevisning på Dekadance, haha! Ska bli hur kul som helst att få sy upp plagg till andra och se dem gå i dem. Haha! Ska bli klämkäckt, nyskapande och roligt. Men framförallt med en stor drös sexighet och fetischism. Det kommer bli rena spektaklet. Hur underbart som helst! Jag har så mycket jag vill sy upp. Jag ska bara hitta 6 stycken modeller som går på Dekadance :) Jag har redan 5 st, haha, som inte är klara men som jag har frågat :) Det kommer bli bra det här. Haha! Oj oj, jag ska konstruera kläder från grunden och det tar ett tag, som tur är kommer jag ha en provdocka hemma, puh! :) Det gör mig glad!

Snart borde jag sova, men ja, jag är seg som vanligt, orka gå till sängen... Jag började på det här för ett bra tag sen, haha! Idag tog det tid, nåväl, nu ska jag skicka iväg lite mail!

Over and Out!

Ciao!

1 comment:

Cindy aka Epicentre said...

Jag ska förvisso redan gå modell i en skapelse åt Miss Hyde, men kan tänka mig att slita catwalken åt en kreatör till om det funkar *glittrar med ögonen*.