Wednesday, September 13, 2006

Hur svårt ska det vara?

Ja, nu märker jag att jag inte alls uppdaterar denna lika ofta som jag borde. Jag har hunnit fylla 20 år och inte ens den dagen skrev jag något. Det är lite mer än en vecka sedan jag fyllde, den 2:a September. Men det har varit så mycket med jobb och liknande att det inte funnits någon tid över till att skriva, hur mycket jag än velat det.

Sakta men säkert, håller jag på att komma in på rutinerna med jobbet. Jag ska erkänna att jag inte är världens bästa morgonmänniska, men det kommer, det vet jag. Bara för mig att försöka gå och lägga mig tidigare. Jag har även ett prov att plugga till, tills på måndag. Haha, det ska bli intressant att se hur jag kommer klara av det. Jag vet att det är kemi och att det inte är mitt starkaste ämne, men vadfan nu ska jag klara det, så det är bara att sätta sig med böckerna nu och plugga, inte så mycket mer. Plugg, helt enkelt är det enda som får plats i mitt huvud just nu.

Jag saknar den där lilla gnistan som får mig att vilja sy saker. Jag har mitt huvud fullpropat med idéer om vad jag ska göra, men ingenting som jag får ner på papper. Lite saker har jag fått ned, men inte så mycket som jag vill. Helt enkelt. Jag funderar även på att så småningom börja ta beställningar när det gäller kläder. Jag ska bara lära mig sy lite bättre först. Mer skicklighet tycker jag det krävs när man ska sy kläder. Ganska mycket också, om jag ska vara ärlig. Det är inte bara att kunna sy en söm, det ska en hel del till, innan man kan börja sy kläder, så enkelt är det. Nåväl, jag ska först börja sy till mig själv, det är målet just nu. Ta tag i det, men men, får se hur det går. Nu måste jag plugga, när provet är över ska jag börja göra mönster igen (lova sig själv dyrt och heligt). Hahaha! Får se hur det blir. Jag har även insett att i stort sätt inga kläder som är konfektionssydda passar mig, de är bara för stora, förutom de i strl 32, men hur många affärer gör kläder i de strl:arna. Inte ens XS verkar vara någorlunda vanligt. HUR JÄVLA SVÅRT SKA DET VARA ATT FÅ TAG PÅ KJOLAR?
Jag letar specifikt efter vissa kläder och kjolar ligger ganska högt i topp, men ändå har jag bara hittat en enda kjol och den är för stor över midja och höft, rumpan sitter den snyggt runt. Men då undrar jag, resten då? Hallå?! Nu måste jag börja sy till mig själv, så enkelt är det. Jag är fortfarande kurvig, men enligt vissa börjar jag förlora dem, nej, det gör jag inte. That's it.

Nu ska jag iaf kila.

Ciao!

No comments: