Tuesday, August 29, 2006

En massa länkar... ;)

Ja, nu har man jobbat en vecka, samtidigt som man ska plugga, det är mycket det här, om man säger så. Haha! Nåväl, jag trivs väldigt väl. Det är ett roligt jobb, även om det inte är lika roligt att gå upp väldigt tidigt på morgonen för att ta bussen, men jag klarar av det, det är intressant. Om jag säger så. Naturkunskapen är t o m kul, haha! Det känns som om jag börjar komma på fötter, även om det sker ganska turbulent.

Jag väntar på att få hem mina klänningar från http://www.asos.com och jag trodde de skulle kommit idag, men det har de inte. Det står att mottagaren är frånvarande. Borde de inte fatta att man ska skicka saker till Posten? Öhum, ja... Eller, jag vet inte.

På lördag blir jag vuxen, jag fyller 20 år. Ganska omtumlande kommer även det att vara. Det känns så iaf. Nu måste man bli vuxen och ta ansvar. Jag har inte ens börjat köra bil. Vilket jag vid det här laget, borde gjort. Men, nej, jag väntar. Haha! Varför vet jag inte. Jag är ganska pepp på att börja köra och det känns som om jag borde ta körkort, men det kostar en hel del pengar och jag är mestadels pigg på att köpa kläder, från t ex http://www.breathless.uk.com och skor från http://www.howcool.com samt http://www.pennangalan.com... Vilket jag kommer göra när jag nu får pengar. Jag har siktet inställt på flera saker, haha! Får se vad det blir av med mig. Mamma kommer väl slå ihjäl mig när det kommer till skorna. Det blir ett antal till, det vet jag. Jag har hittat så söta. Det kommer komma bilder i min bilddagbok, http://sagobarn.bilddagboken.se, men där får endast de som är mina vänner och de jag vet vilka det är se. Haha! Kanske slänger upp en bild här också. Lite ska väl alla få smaka på. Haha! Jag måste sy. Tills lördag. Vad det får jag se på fredag, men något ska jag sätta ihop.

Nåväl, nu ska jag iväg och ha bättre saker för mig!

Over and Out!

Ciao!

No comments: