Friday, October 06, 2006

Klädkris = Jag är noll koll på vad jag har hemma!?!

Jag har praktiskt taget panik just nu! Jag ska ut imorgon med några nyfunna vänner och jag har absolut ingen aning om vad jag ska ta på mig. Just nu känns min garderob helt tom (i teorin (även om den i praktiken är överfull)) och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag är verkligen inne i en klädkris, jag vet att jag har några saker, men vad ska jag ha till och jag har ju lovat, en person, att bära korsett, för att ja, det är snyggt. Jag ska även ha snygga saker på hälarna och just nu känns det som om jag inte har några där. *Försöker intala sig att hon har mer än sextio par* Men det står totalt still i huvudet på mig. Jag är helt lamslagen, klädkris ja, det har vi varit med om förut, det händer varje gång innan DD, eller någon fest. Men det här är annorlunda, jag vet verkligen inte, vanligtvis brukar jag ha en plan på vad jag ska ha på mig, men nu är det totalt still i huvudet på mig. Jag får helt enkelt gå igenom alla mina tyger, alla mina kläder och alla mina skor och se vad jag kan klämma ihop.
Det är Medusa vi ska till, ändå är jag nojjig, jag tror jag vet varför. Hm.

Nu är massor med människor i London, där jag också vill vara! Nu! Men ist sitter jag hemma i Sverige och skriver en massa dynga, som förhoppningsvis någon uppskattar :)
Nu har Sverige ny stadsminister, Fredrik Reinfeldt, det ska bli intressant och se vad som händer nu och om Sverige kommer att bli bättre? Vågar vi hoppas på det? Vi har iaf biltullar i Sthlm, även om jag röstade för högern, röstade jag även ja, till biltullarna :P Den ni!

Nej, nu kallar min garderob på mig. I värsta fall så ska jag ut på en liten shoppingtur imorgon på dagen och se om jag kan köpa med mig något snyggt hem. Lite nytt behöver jag allt. Jag kanske till och med får åka till Sumpan och köpa tyg om det vill sig illa. Haha, jag tror jag tar mitt pick och pack dit imorgon! :) Nu ska tyger inhandlas!

Ciao!

1 comment:

Anonymous said...

tänk på svältande barn!