Wednesday, April 11, 2007

En ganska omotiverad vardalig dag i mitt liv.

Japp, då var min andra gång hos sjukgymnasten i varmvattensbassängen gjord, haha! Det är roligt, man måste lära sig hålla balansen och röra på sig på alla möjliga konstiga sätt, men man lär sig saker om kroppen och man tränar, vilket är väldigt skönt. Dessutom är det 33 grader varmt i bassängen = lyx!

Idag har jag inte gjort så mycket alls, mest suttit och lyssnat på musik och tagit det lugnt, var uppe vid 7 i morse, som om jag skulle till jobbet. Sov ju hos D, vilket var mysigt som vanligt. Jag längtar tills löning, då ska jag beställa en korsett och ett par stövlar som jag måste ha, så enkelt är det, nu har jag väntat med att köpa dem i mer än 2 månader, vilket är lång tid för mig. Nog om det, jag vet att mina två skor från Asos är på väg hem nu, två par ballerina skor, vilket är ett måste inför sommaren. Jag ska iaf beställa en måttsydd (eller skräddarsydd) röd korsett, underbust självklart, sen funderar jag även på en vit korsett, i satin tyg, men frågan är om jag inte ska börja sy korsetter själv snart? Det kan väl inte vara så svårt att få till det? Jag får börja sy ihop mina delar som jag redan har utklippta och se hur det går. Jag har lite andra saker jag vill sy också, men jag får inte tag på något lack, vilket jag måste beställa också. Hujjedamej, vad mycket jag måste ha, det är jobbigt. Jag vill ha bra lack, inte sådan som finns på Ohlssons. Nåväl.

Det ska tydligen bli runt 20 grader i helgen, vilket förstör lite, då jag måste göra ansökningar, men jag har lite tid till på mig, aargh, jag hatar mig själv när jag inte kommer igång då jag ska. Fast en del av mig vill jobba ett år till, jag är lite tudelad inom detta om jag ska vara ärlig. Jag vet inte vad jag ska välja. Men söka jobb till sommaren måste jag göra nu. Det är en jävla massa måsten, det gör mig trött och less. Jag gillar inte måsten, då blir jag omotiverad, för att vara ärlig. Men måste man, så måste man.

Nu ska jag kila och göra något vettigare av min tid.

Btw, Oscar, Coffee Cup är samma skit som Starbucks, bara det att vi har det istället för Starbucks, så varför ska man egentligen vara emot det?

Ciao!

2 comments:

Kent said...

Gissa varför det var just 33 grader i vattnet den morgonen hehe
Jag drack massa coca cola kvällen innan och sen tog jag mig ett tidigt dopp. Vilken tid var du där? Du kanske simmade runt i det innan det hade hunnit blanda sig med resten av det mindre varma "vattnet"

Anonymous said...

Hej!
Jag heter Sandra och jag ska skriva en b-uppsats om Dekadance. Jag letar efter personer som vill intervjuas. Det finns självklart möjlighet att vara anonym. Har du lust att ställa upp så höra av dig!

svartprickigboll@hotmail.com

/sandra