Wednesday, April 11, 2007

Svammel klockan nio på morgonen.

Ja, idag är jag uppe tidigt, vaknade klockan 7 av att klockan ringde hos D och då var det bara att göra sig iordning då han skulle till jobbet. Jag är inte en uns trött, har fått mitt kaffe från Coffee Cup, det är väl ungefär som den svenska motsvarigheten mot Starbucks, jag vill ha Starbucks här i Sverige. Det skulle vara mycket roligare. London snart eller?
Nej, jag måste leta reda på jobb till sommaren, så att jag inte står där utan jobb, när det jobbet jag har nu slutar, det mina vänner är lagom roligt.

Snart är det så att Within Temptation spelar här i Sthlm, och jag vill se dem, men jag vet inte vem jag ska gå med, men jag måste se dem. Haha, visserligen spelar de på Arvika och dit styr jag och Malin vår kos i sommar, Sveriges lerigaste festival, jag tackar jag. Måste sy lite nya saker tills dess, haha! Jag ska sy en fleece-tröja i svart och benvärmare i fluff-fluff, haha, det känns som när jag var 18, och inte nu, men vad gör man inte, när man ska ha kängor på sig, haha! Vi får se hur allt går, helt enkelt. Jag ska börja med mina kläder och mina ansökningar idag. Samt att jag ska över till Kakan, och skvallra och röka, även om hon inte röker längre. Jag borde också sluta, eftersom alla verkar göra det just nu, men nej, jag sitter fast i skiten, inte så mycket att göra något åt känns det som. Men jag ska bannemig klara av detta. Nu ska jag bli fri från all skit jag stoppar i mig och dricka och äta nyttigt. Haha, sure, att det kommer hända.

Jag vill ha en katt, men jag ska inte skaffa det ännu, får se när det blir.

Nu ska jag kila!

Ciao!

2 comments:

SixDays said...

Usch, inte starbucks med. Räcker att vi har totala skitföretag som 7eleven, Mcdonalds och burger king, behövs inte fler firmor som kör med skitavtal mot de anställda, konkurrerar ut de mindre företagen bara för att maximera sin profit.

kyr said...

Jag hade hemskt gärna följt med dig på konserten, men jag är tyvärr uppbokad den 21:a. Puss!