Tuesday, December 04, 2007

Latex eller inte latex? Kan ni se skillnad?

När blev dessa byxor (till höger), latexleggings?
För det vet inte jag, jag ser inte ens skymten av latex i byxorna. Så ser inte latex ut. Och latex säljs inte på Gina Tricot, det är simpla enkelt vävda glansiga byxor i polyester, ser ni inte det är ni fan blinda. Riktiga latexbyxor kostar inte 199:-
De kostar runt 700:- - 900:- Och den som säger annat kan inte riktigt veta vad latex är för något. Jag kan inte riktigt förstå dem som går på och säger att detta är latex, de har tydligen aldrig varit med om riktig latex, den saken är säker och att gå ut med det i en blogg, är fel.
Latex ser helt annorlunda ut, Se bild till vänster, för att se. Latex är även ett fetisch material, som inte säljs i vardagliga butiker.
Se så, gör er läxa innan ni börjar tala om vad som är latex eller inte. Och jag har inte riktigt fattat hypen med latex just nu, varför det varit så inne det senaste halvåret.Jag funderar på att börja modeblogga, men inte för den saken skull kommer jag att fortsätta blogga som vanligt, jag startar nog upp en blogg om bara mode. Det får nog bli så.

Ciao!

1 comment:

lackbyxor said...

Tja, vad säger man? Mainstream-människor läser mainstream-press. Tyvärr tror jag att du talar för döva öron :/.