Monday, January 28, 2008

Butterflies, these damn butterflies!

Idag, om en stund ska jag luncha med Kakan, det blir riktigt riktigt trevligt. Jag hinner inte skriva så mycket just nu, om jag inte skriver flera ord i minuten, hinner jag det? Jag har 10 minuter att skriva klart mitt inlägg idag, jag tycker inte om att skriva så snabbt.

Jag tror faktiskt inte att det är så att alla hittar partners just nu, som jag skrev i ett tidigare inlägg, vad är egentligen mening med att ägna resten av livet med en enda person, om man inte är 100 % säker på att det är den du vill leva, jag kommer inte lämna singellivet förrän jag verkligen hittar någon som ger över 100 % i ett förhållande och någon som inte är rädd för kärleken, vilket jag tror att många också är. Det är så tudelat, jag är skrajj för att bli kär, men ändå vill jag så gärna bli det, men jag kommer bara bli tillsammans med någon när jag verkligen får tusentals fjärilar i magen och inget annat, är det att begära för mycket? Och sedan se till att fjärilarna hålls vid liv, min mamma sa i helgen att ingen kärlek är beständig, man måste hela tiden arbeta på det man en gång föll för och när man har det knepigt måste man inse varför man valde just den personen. Hm, det är klurigt det där och jag skriver mer ikväll.

Nu ska jag kila!
xo xo

Ciao!

1 comment:

wallerron said...

Tror det finns två sorters människor som dominerar numera... de som utan att fundera så mkt kastar sig ut i kärlekens nålhav utan att fundera så mkt på konsekvenserna förrns dom händer - och de som, precis som du och jag, som önskar vi kunde - men inte är beredda att ta vad skit som helst för att få uppleva det.