Wednesday, February 06, 2008

I can feel it in the air tonight.

Idag vaknade jag 07:50 och gick upp, för att sedan gå och lägga mig en stund igen. Jag vaknar tidigt igen, jag vet varför, jag är nervös för imorgon. Jag vet inte hur det ska gå, eller hur jag ska hantera det. Imorgon måste jag gå upp klockan 7, för att åka in till stan klockan 8, ja, jag måste in till stan så pass tidigt, lagom roligt känner jag och så måste jag göra en massa saker efter att jag varit där jag ska vara. Jag tänker inte tala om vad jag ska göra inne i stan så pass tidigt, det är hemligt. Jag vill inte att människor ska veta.

Idag funderar jag på att baka paj, det får jag se om jag orkar, borde göra det, städa rummet, göra iordning min garderob och plocka upp väskan så att jag kan börja packa inför att jag åker bort på fredag, visserligen hinner jag packa imorgon och lite på fredag men jag vill vara klar och kunna sova ut på fredag och verkligen inte behöva oroa mig, hämta ut biljetterna måste jag också göra. Nu skulle jag vilja åka, men jag får inte missa det som händer imorgon. Inte en chans, det är inte tillåtet. Så ikväll somnar jag tidigt. Så enkelt är det.

Nu känner jag mig ensam, jag vill inte vara i den position jag är i, jag tänker inte finna mig i att vara i denna position, jag orkar inte det längre. Jag ska ändra, men jag tänker inte längre ta vilken skit som helst, det funkar inte så. Nog om det. Jag tog fram det idag, på riktigt. Nu, vet jag inte längre om jag har något som stoppar mig. Om något överhuvudtaget kommer stoppa mig, vad har stoppat mig innan? Jag måste leta reda på det, för nej.

xo xo
Ciao!

1 comment:

johan r said...

Smärta kan man bli befriad från på många sätt, men vissa sätt ångrar man ju ofta efteråt. Hoppas i alla fall du får en bra helg i Gävle.