Wednesday, September 10, 2008

Shake the disease!

Jag har lust att skriva lite mer idag, mitt huvud gör inte lika ont som det gjorde imorse när jag kom till skolan, utan eftersom jag vilat och tagit det ganska så lugnt så ordnar det nog sig. Så jag kan säkert ringa till min lärare ikväll och säga att jag kommer imorgon. Beror väl på, jag kanske inte ska haspla tillbaka till skolan i ilfart när jag känner mig lite halvsjuk och smitta ner hela klassen med en förkylning så att ingen kommer till skolan? Hm, snart ska jag även till min läkare för att diskutera lite saker, ja, där får vi helt enkelt se vad som händer... Något händer alltid när man är hos min psykiatriker.


Vi ska som sagt göra kjolar och jag letar efter en bra modell som jag kan rita upp som en plaggskiss, vi ska ha tre plaggskisser med oss nästa tisdag på vår lektion, så får vi se vad vi gör för egen kjol. Jag vill göra en speciell kjol jag tänker inte berätta om vad det är för någon, men speciell kommer den att bli, jag har redan tänkt ut färger och jag har tre olika färger, svart är den som är den som jag vet att jag kommer använda, de andra är jag inte säker på ännu, vi får se. Något roligt ska man väl ändå kunna hitta på?


Jag måste städa i mitt rum i helgen och det är även Dekadance, men jag vet ärligt talat inte om jag känner för det. Jag vet inte vilka kläder jag ska använda eller något sådant, men men vi får se. Jag dyker nog upp där som vanligt, något annat kul i helgen verkar det ju som sagt inte att bli.


xo xo
Ciao!

1 comment:

Elva said...

Nämen! Har du blivit sjuk? : (
Jag hoppas iaf att du kommer till DekaXS på lördag. Kom gärna över till oss innan om du vill så åker vi in tillsammans sen :)