Friday, October 31, 2008

I'm gonna keep my love locked down, in a cold hard cellar.

Jag är helt fucked up, hur kan en man som jag tyckt om visa sådan enorm kyla emot mig och tro att jag inte märker av den. En del ev mig tycker att det är skönt, men ändå, en kram är tydligen för mycket att begära. Eller är det så att man inte ens kranar om sina vänner som man brukar göra, för ville han inte at vi skulle fortsätta att prata. Nej, jag är förbannad. Hur vågar han? Nu håller bägaren på att rinna över och det är inte bra, förbannad och less är jag. Nu säger jag att det räcker. Det finns viss skit som man inte ska behöva ta, detta är det.


Jag ser fortfarande fram emot min helg här uppe, fina vänner och bra sällskap. Men vädret skulle vi kunna ta och skippa. Millan är och jobbar och jag väntar på att hon ska komma hem om sisådär två timmar. Millan har visat sådant stort tålamod med mig, att jag inte vet vad... Hon är glass. Ni vet inte vad det betyder, men jag och hon vet det.


xo xo
Ciao!

2 comments:

Kristine said...

Du vet ju vad jag sa om honom från början, Anna. Mina råd till dig har alltid varit att säga ifrån, sätta ner foten och visa att du är en människa med känslor, inget objekt som kan behandlas hur som helst. Stäng honom ute ur ditt liv, han gör dig bara illa.

Häppimilia said...

Tålamod är nyckeln i en bra relation. Du har fett med sånt mot mig me. :b Glass!