Thursday, January 01, 2009

If you're aiming for the stars, how high can you get without falling down?

Nu har det gått mer än 16 timmar av det nya året och det känns fortfarande inte speciellt annorlunda, det är detsamma som innan. Detta året kan mycket väl bli värre än de innan, samtidigt kan det bli enormt mycket bättre än alla andra samtidigt. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara, men jag vet inte riktigt om man ska ha några förhoppningar på att det blir nytt år. Man lovar sig själv dyrt och heligt att det nya året kommer bli bättre än det förra och förlorar på köpet, därav tänker jag inte tänka på att det SKA bli bättre, blir det det, ja, då är jag nöjd, blir det inte det, då har jag i alla fall inte tänkt alla de där positiva tankarna som inte infriat sig. Jag vet bara om det då...


Detta året hade jag tänkt att jag ska jobba enormt mycket mer på mig själv, never mind det som står ovanför, detta har inget med det att göra. Jag har dock lite unfinished buisness med mig själv innan jag kan gå vidare med saker och dessa ska jag jobba på. Jag ska faktiskt helt och hållet prioritera mig själv i första hand, ingen annan, tyvärr. Jag vägrar stå tillbaka, eller göra något som jag inte känner mig bekväm i att göra. Nu tänker jag leva.

xo xo
Ciao!

2 comments:

Veronica said...

Heeeej Anna - du vackraste!!! Önskar dig ett underbart gott nytt år och god fortsättning! Det var himla kul att ses sist på Deka och vi MÅSTE boka in en fika vi 3 igen!

kramizar/
Veronica

Veronica said...

Jag lämnade en kommentar men vet ej om den innan kom med????
Jag skriver igen och önskar dig återigen ett GOTT NYTT ÅR i efterskott och god fortsättning!

Kramar/
Veronica & Chelsea