Thursday, July 14, 2005

Att åka tåg...

Jag glömde bort en sak...
Jag tror att jag dööööööör, Karin är nog med om de mest konstiga sakerna, haha.

Iaf, jag har idag eller det blir igår åkt tåg, då satt en lång man och tittade på mig, han hade långt skägg och svarta kläder. Jag kände mig aningen suspekt där, och tjuvkikade på honom i smyg, tyvärr upptäckte han mig, och jag fick snabbt dra mig tillbaka.

När man åker tåg, ska man tänka på några saker:
- om man åker själv, ska man inte vara alltför kissnödig, för om man ska gå på toa, så måste man lämna sitt baggage, men det brukar gå bra, det är nog bara jag som är orolig.
- ta med vatten, även om man blir kissnödig. Det behövs, tro mig.
- äta frukt eller grönsaker, man kan väl ta godis om man vill, men det andra är mycket bättre för kroppen...
- ha en tidning eller musik, samt andra saker man kan sysselsätta sig med, lååångtråkgit annars.
- om du ska åka på en låång resa, se till att vara sömnig och att få sömn (på tåget), det blir verkligen väldigt tråkigt annars.

Det bästa sättet att resa genom Sverige, är självklart med flyg, men efter det kommer ju tåg, jag åkte förbi skutskär på vägen hem, och fyfan vad det luktar, hur kan någon jobba med den lukten, de gör papper där. Jag skulle aldrig stå ut. Det stinker så fruktansvärt :)

Snart så kommer jag att bada här nere i det så kallade "havet". Jag tycker bestämt att man ska åka utomlands om man ska bada i havet, där är havsstranden fin, och där blir jag iaf inte orolig att några småfiskar ska bita mig i fötterna. Det är äckligt. Jag är alltid rädd här.
Tacka vet jag att det finns pooler.

Nu ska jag läsa Vouge, rita klänningar och sova.

Ciao!

1 comment:

bell said...

hola anna! tänk att man hittar dej här! hoppas allt e bra med dig. kram bäla