Sunday, July 03, 2005

There and back again...

Jag måste börja med att be om ursäkt för en alldeles för liten uppdatering här, men jag har inte hunnit :(
Fanns så mycket i London att titta på, så mycket att uppleva, visserligen andra gången jag var där, men jag såg mer saker denna gång.
Jag har aldrig varit så trött som jag är nu, helt slut är jag. Är inte redo ännu att ta upp allt igen, och kommer tillåta mig själv några dagars vila, då jag ska sy en klänning i ett gammalt tyg jag hittat och småplotter, vill bli med bohemchic, det skulle vara nice. Jag vet dock att kilklackar kommer vara extremt ute om ett år, så det känns inte lönt att införskaffa sig några. Däremot är det klassiska plagg som ska sys, enkla men strikta klänningar i svart, gärna chiffong, mesh, siden, duchess och faktiskt kraftigare bomullstyger. Peruanska inslag och liknande mörklila, blodrött och vinröda, lite gult och mörkgröna färger. Det låter som en bra garderob för hösten. Jag gillar sällan ljusa färger då (att svart är på modet igen, är underbart).

London var en underbar vistelse, Karin fick höra allt ikväll, vi träffades, gick en lång promenad och ströpratade om allt, det känndes alldeles underbart, jag andades, jag skrattade och log.
Det fanns så mycket att se i London, så mycket att göra och vi har tittat på allt från Egyptiska skatter, till Queen Marys klänningar, kronjuveler... Madame Tussaud's och London Aquarium, jag har mäkta respekt för havets varelser, mer än innan. De är inte så... Haha! Jag är rädd för muränor.
Och jag funderar på att skippa kött nu, eller iaf att skära ner på det. Jag ska även ut och jogga på kvällarna, det behövs, jag behöver bli mer vältränad, haha.

Jag shoppade upp ganska mycket pengar i London, och jag fick tag på skor, kläder, en väska, böcker (om mode självklart), tidningar och Silk Cuts :) Me loves!

Min outfit till Dekadance kommer förövrigt vara hemlighetsstämplad, men den är snygg som satan och jag gillar verkligen det jag har nu :)
Mitt mål är att skapa en garderob som sträcker sig från fetisch till Chanel, tacka vet jag att Theirry Mugler gjort latexkreationer :) Haha, sug på den ni!!! Jag ska äga hans klänning som är i latexspets. JAG VILL HA! Den är helt outstanding, som de flesta av hans kreationer är. Jag är såld.

Imorgon ska jag röra mig in till stan och kolla om en viss väska finns kvar som jag vill ha, Hahahaha, den skulle verkligen sitta fint, men jag behöver alla pengar jag kan få, men det löser sig.

Jag ska nu skicka in ansökningarna till Folkhögskolan, sätta mig och rita upp mina bilder som jag har i huvudet och se till att jag kommer någonstans.
Jag vill leva la dolce vita, that's it.

Nu ska jag sova!
Ciao!

1 comment:

Anonymous said...

hej anna!

hemma från london igen!!!

hoppas du har haft det nice! tänkte bara fråga ifall du har lust att komma ut till vaxholm o ficka nån dag nästa vecka när jag jobbar - vore jättekoj!

jag är ledig måndag-onsdag men på torsdag ska jag till sillis, pigg som en piggelin, så det vore kul ifall du kunde svänga förbi!

då får du berätta mer om london!

ha det fint nu!

//Janni