Tuesday, July 19, 2005

X-static Process

Jag blir alltid lika irriterad över kön på Qx, haha. Känns inte som om jag har ett liv, när jag sitter här mitt på dagen och inte gör något.
Jag känner mig inte utvilad någonstans, jag finner inte ro, men det löser sig. Jag tror det kan bero på att jag halvt om halvt vänt på dygnet.

Idag ska jag träffa Karin, jag hoppas att det blir middag och lite sånt. Ska bli helt underbart att träffa henne. Hahaha, hon har persikovodka till mig ;) Me like!

Jag vill åka utomlands, till Kreta eller något sånt, haha, skulle vara riktigt nice. Men det blir väl nästa sommar i sådana fall.
Dessutom vill jag mer än något annat gå ut och dansa, någon som hakar på? Jag är så partysugen, att jag inte sett sådant like hos mig själv, på år och dar (eller iaf 3 månader). Nu vill jag gå ut.

Jag funderar på att sy en tunika nu, rota fram något/några tyger som jag gillar, och sy en tunika, sätta på lite pärlor och liknande och sedan bära mina svarta pumps med volang, mina blåa cheap och ha lockigt hår, samt någon tuff färg på naglarna. Oh, me likes. Jag måste sy en massa nya saker känner jag. Det roliga är att allt kommer tillbaka, och jag kommer inte slänga något, det är alltid bra att ha en stor garderob... Vilket får mig att tänka på att jag måste utöka min! :P

Jag lyssnar på Madonna igen, hahaha, jag älskar Madonna! Ni må tycka att jag är en stor tönt, men hon är bra! :)

Nu ska jag kila!
Ciao!

1 comment:

Anonymous said...

yo bitch!

har JAG tur så ses vi om några timmar!

har VI ännu mer tur så blir det inga fler regnskurar idag!!!:)

Något som jag hoppas på då jag verkligen funtar på att fixa till håret inför ikväll - ok, vi ska typ bara chilla med nån kall dryck på nån uteservering - men jag tänker då ändå satsa lite! har varit lite väl "semesterbohem á la surfbralls o östersjönvått hår" i några dar föör mkt nu...

du anna, vi har ganska stimulerande glassmaker på sillis nu...bla strawberry cheesecake icecream (med kakbitar i!:) samt även chokladglass (krämig) med vita o ljusa chokladbitar i...eller va sägs om marsipanglass (fast den är ganska halvnasty...) så du är mer än välkommen, fast jag tror nog du skulle gilla klassikern italiensk choklad som drar åt kaffehållet i bismaken, samt är mkt mörk o har en pikánt touch av apelsinsmak...eller kanske lakritsglassen med SALTlakritsbitar i...mkt nöje

hehhe.

ses typ om några timmar ju!

kram&puss

//janni