Wednesday, August 03, 2005

Folkhögskola, stress, stress, stress...

Japp, idag smäller det! Jag är väldigt ledsen över att jag inte kunde gå ut ikväll, men jag hade inte klarat av att dricka för att sedan göra en intervju imorgon.
Idag har jag handlat ett par stövlar, grå färg. Så gudomligt snygga, jag tycker redan om dem. Men inga skor kan ersätta de skor som är mina bäbisar :)
Nu har jag iaf ett par skor till hösten, och jag gillar dem stenhårt.

Idag, smäller det alltså, jag ska ut till Väddö på intervju för att komma in på Folkhögskolan, klockan 12 ska jag vara där. Jag börjar bli lite nervös nu. Jag undrar vad de kommer fråga och undra om. Men... Jag tror att det kommer gå bra. Håll tummarna för mig, där vid tolv!

Inatt lyckades jag somna precis runt 2, det var en riktigt stor elogé av mig. Duktigt!
NU ska jag försöka somna innan klockan är 1, vilket borde fungera om jag skriver klart detta och kryper tills sängs.

Mamma och jag jämförde nyss hennes kuddar med mina skor. Jag har 36 par. Mamma har visserligen inte ens i närheten av 36 kuddar, men hon har hälften, och det är inte till att överdriva!!! Så jag jämställde hennes kuddfanatiska grejj hon har för sig, med min skofanatism. Jag tycker det var lagom rättvist. Min mamma är förövrigt helt underbar, jag ska försöka övertala henne till att åka till Sumpan med mig på torsdag, det skulle vara riktigt bra. Jag behöver siden och ull tyg (som är dyyyrt, men skitsamma, det blir snygga kläder).

Det är så mycket som ska göras, så mycket som måste fixas iordning innan lördag. Jag vägrar sitta och sy hela lördagen, det funkar inte riktigt... Men men, det blir kanske så iaf, beroende på olika omständigheter.

Nu ska jag kila!

Ciao!

1 comment:

Anonymous said...

hoppas det gick bra idag anna!

själv är jag sjuk, inge kul nu när jag är ledig, huvet värker o febern lite för hög för att vara hälosam...

men jag hoppas att det gick bra idag för dig!!!!!!

berätta nu hur det gick, spricker ju av nyfikenhet!

kram

//Janni