Saturday, March 31, 2007

Vad fan är det för fel på Sverige?

Vad fan är det med Sverige? De lägger Metallica samtidigt som Arvika festivalen (SÅ GÖR MAN INTE!!!), ja, jag har äntligen bestämt mig för att åka till en festival, med min älskade Malin, och Arvika är frestande, men även Roskilde, och Sweden Rock om något. Malin vill till Hultsfred, men jag vet inte. Jag får kolla upp detta.
Pride lär det iaf bli iår, eftersom vi är singlar båda två. Fast jag är trött på att vara det. Jag vill ha en famn att krypa ihop i. Buhu!

Jag är grymt pepp på att bli plåtad snart, jag vill. JAG VILL! Förstår ni?

Men det blir en festival sommar denna sommar, med älsklings Malin, frågan är bara, VART FAN SKA VI ÅKA? Och är det VÄRT att MISSA Metallica? Förslag på hur jag ska lösa detta mottages gärna.

Nu ska jag städa!

Ciao!

2 comments:

kyr said...

Ingen fara, gumman, jag har redan hittat allt hur man länkar o.s.v. Ja, det är kul med bloggarna när man kan välja färg och liknande själv, lite roligare än den förra jag hade.
Älskar dig med! Puss!

Anonymous said...

Du är en korkad gothare som gillar gubbar som spelar dålig hårdrock och samtidigt gillar arvika musik. Du får skylla dig själv för det är en kombination som sätter dig i minoritet