Sunday, April 01, 2007

Shooes, we've got to have shooes!

Ja, vad ska man säga? Jag hade superkul igår, dock ingen alkohol och nu känns det som om alla är på mig om att jag måste gå till läkaren med min hosta. Pretantiöst, så det skriker om det. Jag har inte någon lust att gå till doktorn, men jag får väl ringa och beställa en tid, tills på tisdag eller något sådant, för visserligen kan jag inte ha det som jag har det.

Hootchy Kootchy igår, en helt magnifik show, som verkligen var bisarr, ni som inte var där missade verkligen något. Nu ska Malin lära mig bugga, så vi ska bli stammisar på Hootchy Kootchy, jag verkligen älskar burlesque, och jag måste ha nya latex kläder, och nya skor, och nya korsetter, det måste jag verkligen, dags att börja vulka möjligen?Jag måste fan ha latex, så enkelt är det.
Me loooves latex. And SHOOOOES! Jag känner som på bilden, faktiskt, ge mig skooooor, jag måste ha skooor! Någon som vill ge mig.


Jag funderar på att göra om min blogg,
men jag vet inte vilka färger jag ska ha,
man kan ju välja lite själv.
Jag funderar på en vit med rosa inslag, skulle inte det vara sött?
Jag tror det, ska kollla lite, men förändring är vad jag behöver.

Om inte... haha!
Nej, jag ska inte ge upp på det, jag ska låta det vara som det är nu och så får vi se.
Men fan ta det här alltså.

Jag ska kanske börja skriva på engelska, det är roligare, antar jag.

Ciao!

1 comment:

Anonymous said...

Att börja blogga på svenglish är en jättebra idé men jag tycker du ska skriva mer om ditt sexliv och anekdoter om samlag inne på dekadance. Sånt skapar väldigt många läsare!! :D Kom igen Anna! Berätta nu om alla radikala och häftiga saker du gjort