Wednesday, April 04, 2007

Don't bother to argue anymore.

Okej, jag skriver inte som ni. Men, ja, jag fick MVG i gymnasiet pga att jag kan skriva, och ingen har hittills klagat. Så varför ska du sänka dig till en nivå där man måste gå på stavandet, det tyder helt och hållet på inga argument.
Det finns ett ordspråk: Don't argue with an idiot, they drag you down to there own level and beat you with experience. Så sant som det är sagt.
Det räcker nu, och jag tänker inte bry mig längre om era kommentarer, så länge de inte är trevliga eller har något som kallas konstruktiv kritik?

Ser ni inte ironin, ni vill inte läsa min blogg, men känner er ändå tvungna att läsa den och sedan kommentera. Haha! Det säger tyvärr mer om er än om mig. Finner jag något stötande så bemödar jag mig inte ens om att kommentera det. Så nog om det.

Men för att svara på din fråga om latex, jag sover helst i vanliga material. Jag är som vilken vanlig människa som helst. Det är inte direkt så att jag sover i latex, skor eller korsetter. Jag finner inte de tankarna så upplyftande. Så jag sover i min säng från Ikea, ja, därifrån. Med bomulls täcke och kuddar, inte ens dun har jag i dem.

Nåväl idag på jobbet, var ungarna riktigt bråkiga, de behöver lov, det känner jag på mig redan nu. Och det är lov imorgon, för nu vankas påskhelgen och sedan nästa vecka är jag ledig, ska bli ruskigt skönt. Idag beställde jag hem två par ballerina skor från Asos, min älsklings kedja på nätet. Jag hittade inte så mycket, men lite saker hittade jag. Ibland är det svårt att hitta det man söker. Jag blev även besviken på att ett par skor som jag ville ha, inte fanns längre, de skulle jag visserligen köpt från Dune, ett annat favorit märke inom skor. Men jag ska först och främst beställa ett par skor från Pennangalan, det ska jag göra när jag får min lön, i slutet av denna månad alltså, då blir min outfit perfekt. Nåväl, jag har massor med saker som jag har på min önskelista, men det får vänta, jag måste söka lite skolor nu och göra iordning allt inför hösten. Får se hur det går, samt jobb till sommaren, nu ska jag bara få arslet ur stolen och se till att saker blir av.

Och du Kent, kan inte du förklara för mig vad gonzo porr är för något? För jag har absolut ingen aning ;)

Ciao!

2 comments:

kyr said...

Jag ska köpa skor imorrn, hihi! Leoprad! Tror det är du som smittat mig litegrann. ;)

Kent said...

Jag tror du hittar på saker för att spela häftig. Kan inte tänka mig att du fått MVG i svenska så som du skriver med , . , . om och om igen. Läs en gammal hederlig bok från biblioteket. Vilken som helst! Försök se hur de bygger meningar och när de använder komma tecken och punkter.
Det är inte så svårt som man tror när man väl lärt sig hur det funkar hehe

Gonzoporr kan du läsa om på wikipedia
vet du hur man söker på internet? gå till www.google.se och skriv in det du vill veta mer om