Wednesday, April 04, 2007

Hur mycket skit får man egentligen ta?

Nej, jag är inte gothare, hade ni läst kulturvetenskap hade ni vetat om det vid det här laget. Jag har även MVG i svenska språket, så nej, jag är inte uppvuxen på en anstalt, om det är det ni tror. Jag blir så less, när ni tror saker, när ni inte känner mig. Jag är på jobbet just nu, och jag har så att alla kan kommentera, men jag måste tillåta dem först. Min svenska är det definitivt inget fel på. Att jag svär är väl normalt, när man blir förbannad?

Vad skulle du säga om någon kallade dig korkad, för jag tror faktiskt att det är det du är. Non the less, ungefär.

Tacka vet jag att jag faktiskt har vänner som värderar mig på ett bra sätt. Sluta med att klanka ner på andra, har ni något sorts mindervärdeskomplex, eller? För det är det enda jag kan anta, med de kommentarerna jag får.

Nu ska jag tillbaka till ungarna i skolan, och ja, tacka vet jag att det faktiskt finns sunda människor, och du som utger dig med namnet Kent, väx upp, okej?

Ciao!

4 comments:

kyr said...

HAHAHA! Anna, ta inte åt dig av deras kommentarer! Det triggar dem att se hur förbannad du blir. Du må skriva en öppen blogg men de är inte så ärliga att de berättar vilka de är. Skit i dem; de sitter gömda bakom anonyma namn och kastar skit åt ditt håll, för att klaga på ditt skrivande och dina uttryck samtidigt som de inte kan sluta läsa. Du ser ironin i det hela va?
Puss!

Kent said...

Men du vet ju inte när du ska använda punkt och när du ska använda kommatecken.
Dina meningar är fyra rader långa utan sammanhang och med en massa kommatecken på konstiga ställen där de inte hör hemma.
Fick du MVG i julklapp eller var det bara en slump?

Anonymous said...

Dum fråga kanske men om du gillar latex, gillar du då också sängar med latexbotten i stället för naturmaterial eller resor?

SixDays said...

@kent:
Oh kent, du måste vara det mest patetiska som kan finnas sittandes framför en skärm. Man kan inte annat än garva åt dig, och jag menar garva ÅT dig och inte garva MED dig.

Fråga: Vad är det du kommenterar? Inget av vad du och de andra, om det nu överhuvudtaget finns några andra, kommenterar har något att göra med vad Anna skriver om.

Troligvis är ni småglin eller gamla kuklösa gubbar och kärringar vars liv är passé och som inte klarar av att det finns andra som lever livet. Så bittra och avundsjuka pga sina egna miserabla skitliv att de måste försöka spoliera för andra.

Detta över internet.

Den grad av patetiskt uppförande som detta representerar får alarmklockorna i mitt huvud att dåna.

Till "Kent" vill jag bara säga: Du är en förlorare och du suger. EOD.

Till Anna: sluta slösa din tid på att överhuvudtaget läsa vad moronerna skriver, radera kommentarerna tills dess att de blir ledsna och begår seppuku eller går upp i rök.

SM i pajkastning med Humle och Dumle leder bara till att du förlorar en massa tid vilket är vad personer som "Kent" vill. Han/Hon vill känna att denne på något litet sätt har "makt" över dig genom att du blir upprörd och försvarar dig när de skriver meningslösa ogrundande kommentarer.

Kom ihåg att "Kent" har inte makten här, men det har du.
Använd Din makt till det den är till för och moderera bort kommentarer från mindre belevade personer som klart visat sig vara "persona non grata".

Kram på dig!

SixDays