Thursday, April 05, 2007

Påsklov!

Ja, nu har jag påsklov, tackar! Äntligen, ska bli så underbart skönt med ett break i vardagen, under denna vecka ska jag skriva mina ansökningar till olika jobb, samt söka till olika skolor, om det så ska bli det sista jag gör, men först ska jag ha lite kul i helgen, det är både 90's och 80's så mycket nostalgi musik, mycket synth och allt därtill.
Ikväll är det OMC, men jag är inte på hugget idag, jag vill sova, sy och liknande. Sy mestadels, det bästa är att jag kan sitta uppe länge och sy ikväll, imorgon är det inget jobb, jippi! :)
Nej, jag kommer bli nipprig under denna vecka som kommer, göra irrationella beslut och längta tillbaka till vardagen, lov är inte min grejj längre, så känns det iaf. Jag vill jobba, och jobba ännu mer.
Just nu känns det mest synd att jag missar SRF, då jag måste jobba då, men nästa år kanske jag kan åka? Jag borde åkt för länge sen, men festivaler har aldrig riktigt varit min grejj, om jag ska vara ärlig. Men vad vet jag, jag kanske älskar att vara full dygnet runt och riktigt skitig och äcklig som man blir av att sova i tält, haha! Tror inte det va.

I veckan ska jag försöka få till en plåtning, får se hur det går, men jag har saker jag vill bli plåtad i, så jag pratade med Mua:n som ska sminka mig på följande plåtningar som jag kommer ha, och på måndag ska jag över till honom och få smink, han ska göra en rensning i sin sminkväska, jag älskar detta :) Han är dessutom den enda jag litar på som kan sminka mig, på riktigt. Han är så ruskigt duktig, och ooh, jag gillar att han gillar att sminka mig.

Jag måste sy kläder, och då måste overlocken fram, men jag har tiden, imorgon på 90's drar jag visserligen på mig något gammalt, men inte på 80's. Inte något gammalt, utan något jag inte haft förut.

Nu ska jag göra iordning mig, för att möta upp Malin inne i stan. Love you honey!

Ciao!

3 comments:

Kent said...

Ditt liv verkar jättekul och spännande. Sy och sova. Tråkigt att du inte kan gå på SRF för jag ska dit och dansa. Du ville veta vad gonzoporr var? http://en.wikipedia.org/wiki/Gonzo_pornography där kan du läsa om det. Tror inte det kommer som nån nyhet.
Stör mig fortfarande på att du inte vet att skilja på , och .
Kan inte tänka mig att Jenny eller Håkan givit dig MVG i svenska om du skrev på det sättet

Kent said...

Såg dig på 90's!!!
Gillade din sminkning. Jättesnyggt!
Ses vi på 80's så kanske jag kan komma fram och hälsa om du lovar att inte skära oss eller nåt sånt.
Vi kan bli kompisar!!
Kram!!

Kent said...

Är Latex ett naturmaterial? Då borde man kunna göra läskedrycksflaskor av det som var helt återvinningsbara i stället för att göra dem av giftig plast.
PS: Smörjer du in dig med olja eller vaselin när du sätter på dig din catsuit av latex
PS2: Gillar du analsex?

PS3: Har just släppts men finns ännu inte i butik

PS4: Vill du ha min msn? Jag finns även på helgon