Sunday, April 08, 2007

En helg full av äventyr!

Okej, nu har helgen varit i full gång och jag har haft superduper kul :) Jag var på 90's i fredags och igår var jag på 80's och dansade och sjöng för fulla muggar, hela lördagen gick åt till att sova, haha, jag var så förbannat trött efter 90's och efterfesten som var super, dock var jag disträ och trött då, så jag var inte på humör alls, tyvärr. Men två guld värda dagar har det varit.

Nog, om det. Jag är verkligen trött idag och jag är glad att jag inte ska ut ikväll, jag hade aldrig orkat en till kväll, imorgon blir det som sagt utgång, med Jossan, darling. Ska bli superkul att se hur hon är ute, jag har nog aldrig varit ute med henne, haha, och ändå har vi känt varandra sen vi var 13 år, helt sjukt. Men jag älskar henne.

Imorgon ska jag hem till en Make Up Artist och prata fotosessioner, det kommer säkert gå jättebra, det hoppas jag. Men vi kommer väldigt bra överrens, det gör vi. Jag ser verkligen verkligen fram emot imorgon.

Det gör lite ont, men vem har sagt att det ska vara lätt?

Glad Påsk på er!
Bättre sent än aldrig.

Ciao!

1 comment:

Kent said...

Om du gör en fotosession, kommer vi få se lite härligt lättklädda bilder på din kurviga kropp? Jag är speciellt intresserad av bröst. Är de naturliga? I så fall, hänger de ner i armhålorna när du ligger på rygg?