Monday, April 02, 2007

Sick = 8!

Nej, haha, det var de åtta mest sjuka kommentarerna jag fått någonsin, och nej, jag kommer aldrig börja prata om mitt sexliv här, eller någon annanstans, vill man veta om vad jag har för sexliv, får man lära känna mig. Visst kommer det dyka upp små saker som hänt, men inte något sätt som gör att ni får någon vishet i hur mitt sexliv ser ut ;)

Nej, jag tillhör inte en minoritet, när det gäller min musik smak, hahahahaha, den som ens gav den fåniga kommentaren om att jag är gothare har nog fått en del om bakfoten. Och vad var det? Gonzoporr? HAHAHAHA, gårdagens aprilskämt eller? Vad fan är det för det första? Jag kan redan nu gissa vem som skulle ha mage att skriva de kommentarerna, men jag tänker inte nämna namn.
Detta är en öppen blogg, men det är inte roligt med anonyma kommentarer, ett till och jag gör så att endast människor som har en blogg kan skriva kommentarer, så enkelt är det.

Men nej, ni får inte veta allt om mitt sexliv, kila in på Darkside om ni vill veta något som berör mig, om ni nu hittar mig där. Jag får verkligen inte ut något av att berätta om mina sexuella äventyr. Kläder kan jag dock berätta om, för det är det jag brinner för. Sex är överskattat.

Idag var jag på min första varmvattensbassäng träning för min fibro. Och min hosta mår bättre, dock vaknade jag med domningar i benen så jag var inte på jobbet, men imorgon ska jag dit. Jag vill jobba, jag har tråkigt hemma. Man är verkligen som en tant när man är där, inte på jobbet då, utan i den där bassängen. Och idag såg jag en tjej som jag har gått i låg och mellanstadiet med, hon var med barn, det är liksom vår tur nu, hur illa känns det inte att ha den pressen på sig också? Huja!
Bebisar hit och dit, alla skaffar bebisar, jag vill också ha en, men först ska jag utbilda mig.

Nu orkar inte jag skriva mer!

Cookie, I love you!

Ciao!

4 comments:

Anonymous said...

1. Menar du att vill man veta om ditt sexliv måste man göra en trial by error, dvs ha sex med dig?

2. Du tillhör en minoritet latex älskande människor

3. Skriver du om sex och gonzo så får du fler läsare. Jag är den enda som kommenerat din blogg och antagligen den ende som ens läst den. Försöker ge dig lite hjälp på traven att bli stor som Lassbo men samtidigt behålla din Marilyn Manson appeal

4. Darkside vill jag inte ens gå in på för då kommer jag inte kunna sova på flera veckor.

5. Kul att du badade. Det är bra att tvätta sig i bland.

6. Bara för din kompis är... att skaffa barn när hon är 20 så betyder det inte att du borde göra det.

7. Skaffa inga barn så länge du håller på med latex och är störd.

8. Bra att du vill utbilda dig! Nu är det bara att göra slag i saken!

9. Cookie i love you too!

Så där nu fick du 9 kommentarer i stället för 8 som i går! Förhoppningsvis får du fler besökare och ditt ego och exhibitionist endorfinerna ökar i takt med besökarantalet :D

Kram Kent

Petronella said...

Inte för att vara elak mot dig,
men jag tycker verkligen att sånna som "ni", borde kastreras och steriliseras, för samhällets bästa,
era barn hade ju faktiskt inte fått en bra uppväxt.
Dom hade dessvärre blivit kvaddingar, och det är väl inget man önskar sitt barn?
Snälla gör oss, samhället och er själva en tjänst... skaffa inga barn!

Mvh: Petronella

Andreas said...

Hej!! Anna!! Du är fin tjej och jag tyker din blog är jätebra och jag tyker du skriver jättebra saker och strunta i de som skriver duma saker de är nog bara avunndsjuka för du har en blog och dom inte får en blog jag vill få kommpisar prata med nya kommpisar på datorn kan du jälpa mig?

AndreAs said...

Hej!! Anna!! Du är fin tjej och jag tyker din blog är jätebra och jag tyker du skriver jättebra saker och strunta i de som skriver duma saker de är nog bara avunndsjuka för du har en blog och dom inte får en blog jag vill få kommpisar prata med nya kommpisar på datorn kan du jälpa mig?