Tuesday, April 03, 2007

Varför läser ni ens?

Alltså, när blev min blogg populär att kommentera, haha, jag skriver inte för att ni ska ge mig elaka kommentarer om att jag är störd som gillar latex, för jag kan garantera er, som har gett mig kommentarerna att det finns en hel del människor som gillar det, det är kanske inte en majoritet, men inte en minoritet heller.

Och herregud, varför skulle vi inte få skaffa barn? Det är bara sinnessjukt, det är lika sjukt att säga att homosexuella inte får skaffa barn, jag ser inget fel i det, inget alls. Alla har rätt till att skaffa barn, om de själv vill och känner för det. Och man är inte störd bara för att man har latex som en fetisch, eller är man riktigt jävla störd då?
Nej, du kommer inte få mardrömmar av Darkside, eller av något annat, varför läser ni ens min blogg om ni är så pass känsliga?

Jag har inte tid att skriva mer just nu.
Update later.

Ciao!

2 comments:

Kent said...

Homosexuella kan inte bli med barn fattar du väl. Har du inte gått i skolan eller skolkade du när man lärde sig om ägg och sås?

Gother är töntar said...

Rätt att skaffa barn? Jag tycker du borde ha rätt att skaffa en psykolog! Sen borde barnet, om du nu kan få några barn, borde ha rätt till två psykologer och en jourhemsplacering. Sen tycker jag du borde skaffa ett jobb så du kan betala för alla dina rättigheter. Nån måste ju betala för dem och jag föreslår att det är du eftersom det är dina rättigheter vi pratar om och ingen annans.