Friday, January 04, 2008

Home sweet home?

Idag åker jag hem från Malmö, vilket är inte vidare roligt alls. Jag vill stanna och ha det så trevligt som jag har det här nere. Vilket i detta fall är helt fantastiskt, jag har älskat att vara här så lång tid som jag varit här, men nu är det tillbaka till verkligheten som gäller, men lever jag inte alltid i verkligheten? Jag skulle påstå att jag gör det. Inget annat. Men just denna vecka har varit som en flykt från min verklighet uppe i Sthlm, inget annat. Ändå längtar jag tillbaka till Sthlm, det är ändå mina kvarter där uppe, här vet jag knappt var något ligger.

Så nu kommer det, jobbsökande och att sy kläder, har en hel del saker jag vill göra, innan jag verkligen startar om och pluggar mode, vilket hade varit drömmen för mig denna vår som nu kommer, men nej, till hösten så ska jag bannemig plugga design och det. Men samtidigt vill jag leva på ett annat sätt. Jag vet inte, jag får se vad som kommer, för något kommer. Men nu bär det snart av hemåt, vilket jag inte vill, kan jag inte få stanna några dagar till? Nej, tillbaka till kalla Sthlm och min vanliga verklighet.

Men Sthlm, home sweet home, det är där jag hör hemma, med tunnelbana, gå på klubbar och nu jobba? Ja, den som lever får se. Idag åker jag iaf hem, bitterljuvt, men ändå, det är hemma.

Ciao!

1 comment:

johan r said...

Hoppas du hade en trevlig resa hem. Gissar att du åkte X2000 hem. Jag gillar att åka tåg, men när det är den här årstiden så är det ju mest mörkt ute så då ser man ju ändå inte ut och det är ju trist. Fast nu är det ju snö ända ner i norra Skåne så då blir det ju i alla fall lite ljusare.