Thursday, February 14, 2008

Happy Valentines Day, to my beloved ones!

Idag är det Alla Hjärtans Dag och jag vet inte riktigt om jag orkar med det, man måste vara kärleksfull och tycka att allt är bra. Jag tycker inte det. Dels för att jag inte kanske firar det med någon och för att jag är kärlekskrank, men jag vet inte, jag får se. Jag vill så hemskt gärna omsluta mig inför världen och igår kom allt tillbaka, jag kan inte låtsas, jag kan inte det längre, hur mycket jag än försöker dölja så glider min värld isär, särskilt från verkligheten. Jag vet inte var jag existerar någonstans. Det är ett tomrum mellan mig och den verkliga världen och jag gör allt jag kan för att få mitt liv att fungera, men jag vet inte om jag gör det.

Jag vet inte om jag klarar av att få kärlek, men om jag inte är redo för att se att en människa är villig att kanske ge mig det, ska jag backa istället då och rymma? Jag vill inte rymma mer, jag är inte liten längre, jag är på väg att växa upp och det är nu jag måste ta tag i mig själv. Se till att få lite struktur runt omkring mig, för jag är allmänt kaotisk just nu. Jag sätter på mig ett leende som ingen ser igenom, som jag vill att han ska se igenom. Vissa skulle se det på en gång, men andra gör det inte. Det kommer alltid vara så.

Jag saknar mina vänner, de är för långt bort och ja, mellan vissa av oss börjar det bli bättre igen. Se bara på mig och Anna (orsak), vi har det jättebra just nu och vi har en relation som är en bergochdalbana, men nu är saker jättebra mellan oss och vi tar till vara på det och det är det som gör henne till en så bra vän, en riktigt riktigt nära vän, hon vet att hon alltid kommer ha min kärlek. Och Malin, min älskade Malin, vi börjar också få det bättre och det är som om ett orosmoln har lättat från mitt hjärta, jag kan vara öppen och ärlig. Jag tror jag ska skicka henne ett sms nu. Jag vet att hon alltid finns där, oavsett. Och alla ni andra, jag dedikerar all min kärlek till er idag, Anna (London), Anna (Malmö), Caro, Kakan <3, Kristine, Frida och Millan! Ni får all kärlek idag från mig. Jag älskar er!

Nu ska jag kila!

xo xo
Ciao!

2 comments:

kakan said...

tack för kärleken

eric said...

vore kul att se vad du syr ;)