Thursday, May 08, 2008

Give it to me, yeah, no one's gonna stop me now...

Ännu en dag har börjat med att jag gått runt sjön, vilket resulterade i en riktigt stor blåsa på ena foten, jag tror inte jag gått in skorna ännu, men vill man vara fin får man lida pin, så enkelt är det. Man får tåla lite skavsår och blåsor om man ska komma i form, vilket jag hade tänkt också, så enkelt är det. Jag tränar för att hålla igång min hälsa och om jag kommer tappa i vikt när jag tränar gör jag det, så enkelt är det, inget mer än så.

Jag är så sugen på väskor just nu, ni ska se dem, helt gudomliga, lägger in en bild på en jag verkligen vill ha från Miu Miu, helt underbar, men lite för dyr för min plånbok just nu, tyvärr. Men men, det kommer fler gånger, men en beige väska skulle jag vilja ha, gärna i läder också. Denna är quiltad och helt gudomlig, jag älskar den, så enkelt är det. Vissa saker blir man bara kär i, inget mer med det. Men satsa på en väska som är ljus i sommar, trenden som kommer är ljusa väskor, utan en massa nitar och annat som tar bort det simpla från väskan, utan en vanlig, simpel väska, så ligger det till.

Jag vill ha honom, mer och mer, desto mer kan jag inte få honom och det grämer mig ganska mycket om man säger så. Jag vill inte egentligen ha honom, men något inom mig säger att jag verkligen vill ha honom och att han är rätt för mig. Ibland vet man bara saker, det kanske kommer ta tid, men jag ska bannemig inte ge upp, jag är ingen quitter. Jag får bara kämpa lite extra hårt för att få saker som jag vill ha dem.

xo xo
Ciao!

1 comment:

Anonymous said...

skäms! istället för att tjaffsa om miu miuväskor borde du skänka de pengarna till de barnen som du vill rädda som du pratade om förut.