Friday, May 30, 2008

My sugar is raw...

Bakis, trött och lite mer bakis, men jag kunde inte sova längre än vad jag gjorde, även om jag önskar att jag kunde fått lite mer än 4 timmars sömn, men min kropp vill väl inte. Så enkelt är det. Men som man bäddar får man ligga, om man säger så. Jag ska egentligen inte dricka alkohol, men det blir en del iaf, om man säger så. Igår blev det inte en enorm mängd, men ändå så att jag är lite bakis idag.

Igår gick väldigt väl, jag är hans, det finns något där, när vi ses som inte riktigt går att förklara, men "det" finns mellan oss, annars skulle det inte vara som det är, det vet jag. Annars hade jag gett upp honom, det gör jag med de flesta. Jag förlorar mig in i hans charm och ögon så fort han pratar... Jag lämnar mycket osagt, för jag vill inte berätta allt. Men jag blir lycklig i hans närvaro. Det är det enda ni behöver veta.

Ikväll blir det KISS, WOHO! Ska bli sjukt kul om man säger så! Men jag vill fortfarande se Queen... Inget kan mäta sig med dem. End of discussion.

xo xo
Ciao!

1 comment:

kyr said...

Det var kul att se hur han ser ut men jag blev lite paff över att han snabbt vände ryggen åt när du gick fram för att prata med honom och svarade inte när du tilltalade honom? Men men.. hoppas ni hade kul resten av kvällen!