Saturday, October 18, 2008

Reached our natural conclusion, Outlived the illusion, I hate being in these situations, That call for diplomatic relations...

Snart ska jag in till stan och fixa lite saker... Sedan ska jag hem och jobba lite på min kjol och sedan ska jag till Dekadance, jag hinner inte sy något nytt, så jag tar något jag redan har hemma hade jag tänkt, vad vet jag inte riktigt ännu, det återstår att se, men snyggt blir det hursomhelst. Jag har inte tiden att stressa sönder mig med ett plagg som jag kanske inte ens blir nöjd med... Det är bara bortkastad tid om jag inte blir nöjd, så nu ska jag ner i mina lådor och leta efter kläder, kanske åker det på latex idag och då vet jag en outfit, men vi får se. Jag vill ha lite andra saker på mig än latex.


Jag vet inte riktigt vad jag ska säga eller göra, jag är ganska disträ, men ja, jag ska klura lite på saker nu hade jag tänkt samt göra i ordning mig. Jag saknar Frida, det var väldigt längesen jag träffade henne, mer än en månad nu och det känns konstigt, men vi går båda i skolan och ja, det är tufft att försöka hitta tid. Men jag saknar dig! Jag saknar även sommaren.


xo xo
Ciao!

5 comments:

Bimbo Boy said...

Tack så mycket för de fina orden! :D

Thyra said...

Hej!googlade lite och hittade till din blogg och har läst lite, ville bara säga att du har skrivit jätte bra saker och den är väldigt underhållande och bra att läsa:-)

Ha det bra//Thyra

Bimbo Boy said...

*pusskalas*

Evelina said...

Tack för igår! Sorry för att jag ser ut som ett ufo på alla bilder vi tog bara :S. Kram

Frida said...

Bejbi! Du har också lov nästa vecka? Ska vi försöka ses nån dag? Jag har lite annat planerat också och förmodligen en massa skoljobb, men en träff borde vi kunna klämma in?
Du kunde ju valt en bättre bild dessutom. :D