Tuesday, April 15, 2008

Sometimes I just feel lonely...

Idag fyller min minsta bror 14 år, så det var bara att gå upp tidigt och gratta honom. Det var tårta och lite sånt också. Det var faktiskt roligt, men jag vet fortfarande inte vad jag ska ge honom i present. Men det kommer. Senare idag ska vi fira lite mer, hehe!

Den 30:e åker jag ner till Anna i Malmö, ska bli så jävulskt kul! Hihi, min älskAnna och jag. Ska bli så jäkla nice att träffa alla också då. WOHOO! Party, party, party! Så enkelt blir det i 4 dagar. Mycket att se och göra, i alla fall. Hehe! Jag kommer ha så jävla kul! Ska skriva till några på facebook och tala om att jag kommer ner och se till att de kommer på Annas Girls Night, hehe! Gryymt!

Annars så vet jag inte var jag står någonstans, jag är lite rotlös och vet inte hur jag ska lösa problemen som kommer nu, men det löser sig, som man brukar säga. Ändå känns allting inte helt okej, men men, jag orkar allvarligt inte tala om för alla hur jag känner eller hur jag mår, men att jag snart åker bort, glädjer mig. Ska ha helt underbara dagar helt enkelt. Så ligger det till.
Men kan man verkligen kämpa för något som en annan person inte tycker är värt att kämpa för. Han log visserligen när jag sa att jag inte ger mig i första taget och ja, vi ska prata, men nu är det upp till honom, inte mig. Jag tänker inte ringa.

xo xo
Ciao!

1 comment:

Anonymous said...

WEEE!!! Jag hoppas vi kan träffa!!! Jag vet inte om jag skall vara hos Anna(eeeh? är det rätt?)

:(

Om jag kan inte, vi måste fika!