Saturday, August 02, 2008

Tonight's the night...

Ikväll smäller det, Dekadance största fest sen de började för ungefär lite mer än 4 år sedan och jag ska modella för Breathless, nu är man lagom nervös och jag somnade inte enkelt inatt om man säger så. Man kan ju snacka om att man blir lite nervös, men jag kommer att klara det om man säger så. Det kommer bli en grym modevisning, det vet jag. Det kommer säkert bli några småfel men jag är perfektionist så jag vill att det ska bli perfekt, för Breathless skull, med tanke på att vi ska sälja kläderna vi bär. Hehe, jag har en jättefin outfit på mig det kan man enkelt säga, jag ser verkligen framemot detta, woho! Ska leta fram ett läppstift som passar min outfit också, det måste jag. Dolenta som äger Breathless sa specifikt vilket sorts färg på läppstiftet som jag skulle ha.

Nu är det mindre än 1 månad kvar innan jag börjar skolan och jag ser mer och mer framemot att börja, ska bli så sjukt kul att börja med det jag verkligen drömmer om. Jag ska bara se till att jag klarar av att gå i skolan också, nu får jag bli kvitt mina euforiska perioder och de som jag är väldigt låg under, de funkar inte när jag ska gå i skolan, vi får se vad som händer. Jag vet bara att jag ska träffa min läkare den 10:e september och då ska vi gå igenom en massa saker, det vet jag. Sen får vi se vart det bär av. Men vissa saker vill jag inte börja med om jag inte är säker på att jag har ditten eller datten. Så enkelt är det. End of discussion.

Idag kommer min familj hem, eller inte hela, ena brorsan är ute i Europa och åker runt i 12 dagar till, men jag har klarat av denna vecka perfekt om man säger så. Enda natten som var svår var den första, men det kanske är så jag fungerar? Vad vet jag, men jag vet att jag klarar av att vara ensam och det är skönt om man säger så. Nu känner jag mig lite mer modig och lite starkare än innan. Vilket i sin tur ger mig mer kött på benen, för om jag inte hade klarat det, ja då vet jag inte vad jag hade gjort.

Nu ska jag gå och packa ner saker för ikväll.

xo xo
Ciao!

1 comment:

Maria said...

Oh lycka till ikväll! Kommer gå ruskigt bra ska du se :) You go girl!

Kram//Mia aka Bokkei