Saturday, January 10, 2009

If you would be able to walk in my shoes, do you think you could handle to walk in a single womans shoes?

Vet ni en ganska så rolig sak? Jag kom att tänka på det idag när jag var uppe vid mitt ICA och skulle handla hem lite nödvändiga saker, ja självklart några tidningar också, någon ny hittade jag får se om jag gillar den. Man måste testa. Precis som jag gjorde med Modette, jag gillade faktiskt den. Tyvärr las den ju ner, buhu för oss som älskade att få tips om små gömmor lite varstans där man kunde göra fynd. Nåväl, jag hade dragit på mig mina vanliga vinterstövlar, de jag köpte i höstas, ja det blir ju den gångna hösten och jag skojar inte när jag säger att gå starkt i ett par högklackade i en ICA-affär är uppenbarligen något som man borde praktisera då och då, jag vet inte om människor tittade på mig för att jag faktiskt gick ganska säkert och vågade det, sånt brukar synas, tänk på det alla ni som bär klackar, eller om jag bara såg dumihuvudet ut. Jag var på topp av allt det, helt osminkad, vafan det är mitt "när" ICA inte stan! Och ändå så kände jag mig på något sätt säker, jag brydde mig inte längre och kanske är det det, jag orkar inte bry mig längre.


Nåväl, på vägen hem, så kom jag plötsligt på mig själv att det var visst lite halt ute, så jag tänkte att jag måste nog ta det lite lugnt om jag inte vill hamna med ansiktet i gatan och så fort jag lugnade mig, så blev det halt och det kändes helt plötsligt som om jag inte alls var så säker i mina klackar... Men jag tror att det beror på isen och inte på att jag inte kan gå i dem. För jag är inte den som är den som tackar nej till att gå i högklackat, även om jag kan älska ett par ballerinor, de är söta på sommaren, okej? För mig är det, det här som jag går efter (när det kommer till mig), jag kan inte gå i klackar under 10 cm, jag vinglar alldeles för mycket (det är sant jag har testat), så det är antingen 10-12 cm utan platå för mig, jag har ganska små fötter, eller gärna 15-17 cm med platå, eller absolut INGEN klack alls, jag kan bara inte med det där mellan. Jag avskyr taxklackar, jag gillar inte mellanlängderna och jag har enorma problem med skor som inte ser proportionerliga ut, ni vet för låg klack - jättespetsig tå och ja, jag kan hallå på i en evighet också. Jag borde ge mig ut på shoeshopping... SNART! Någon som vill?


Det där är mina bäbisar från Natacha! Love 'em!

xo xo
Ciao!

3 comments:

orsak said...

de där skorna är GUDOMLIGA. hoppas att du hittar dig ett par minst lika snygga snart, fast det vet jag ju att du gör ;D saknar dig btw. puss.

Anna said...

vilka galet snygga skor <3

Åke said...

Jag vill alltid shoppa skor! :)